Ας μαγειρέψουμε
Λιώνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, το βούτυρο και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά για 4 - 5 λεπτά τα κρεμμύδια, σβήνουμε με το μπαλσάμικο και πασπαλίζουμε με το θυμάρι και αλάτι. Όταν εξατμιστούν τα υγρά, χαμηλώνουμε τη φωτιά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι να πάρουν χρώμα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσουν. Ανοίγουμε τα ψωμάκια οριζοντίως μοιράζουμε τα καραμελωμένα κρεμμύδια και πασπαλίζουμε, αν θέλουμε, με λίγο μπούκοβο. Τοποθετούμε από πάνω από 2 φέτες κασέρι, λίγα φύλλα ρόκας και σκεπάζουμε τα ψωμάκια.