Σαρλότ με κρέμα καραμέλας
από AB FOODSTORIES

Δύσκολη
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 8 μερίδες
- 100 γρ. φυτική κρέμα (Για την σάλτσα καραμέλας γάλακτος
- 250 γρ. καραμέλες γάλακτος (Για την σάλτσα καραμέλας γάλακτος
- 1 βανιλίνη (Για την κρέμα)
- 3 κ. σ. γάλα, ζεστό (Για την κρέμα)
- 50 γρ. ζάχαρη άχνη (Για την κρέμα)
- 200 γρ. φυτική κρέμα, χτυπημένη σε σαντιγί (Για την κρέμα)
- 200 γρ. τυρί μασκαρπόνε ή τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια (Για την κρέμα)
- 100 καραμέλες γάλακτος (Για την κρέμα)
- 16 μπισκότα σαβαγιάρ (Για την σαρλότ)
- 2 φύλλο ζελατίνης (Για την κρέμα)
- 100 γρ. φυτική κρέμα (Για την σάλτσα καραμέλας γάλακτος
- 250 γρ. καραμέλες γάλακτος (Για την σάλτσα καραμέλας γάλακτος
- 1 βανιλίνη (Για την κρέμα)
- 3 κ. σ. γάλα, ζεστό (Για την κρέμα)
- 50 γρ. ζάχαρη άχνη (Για την κρέμα)
- 200 γρ. φυτική κρέμα, χτυπημένη σε σαντιγί (Για την κρέμα)
- 200 γρ. τυρί μασκαρπόνε ή τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια (Για την κρέμα)
- 100 καραμέλες γάλακτος (Για την κρέμα)
- 16 μπισκότα σαβαγιάρ (Για την σαρλότ)
- 2 φύλλο ζελατίνης (Για την κρέμα)