PT1H30M6 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h93/h5c/9071409299486.jpg?buildNumber=250 g μπισκότα σαβαγιάρ1 χυμός από 1 λεμόνι (για το σιρόπι) + χυμός από 1/2 λεμόνι (για τη διακόσμηση)1 σφηνάκι κονιάκ (για το σιρόπι)80 g ζάχαρη (για το σιρόπι)100 g νερό (για το σιρόπι)300 g κουβερτούρα λευκή, σε μικρά κομμάτια (για τη μους σοκολάτα)300 g κρέμα γάλακτος + 300 g επιπλέον, χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή, σαν γιαούρτι (για τη μους σοκολάτα)2 κουτ. σούπας κονιάκ (για τη μους σοκολάτα)4 μανταρίνια, καθαρισμένα από φλούδες και μεμβράνες, χωρισμένα στα φετάκια τους (για τα μανταρίνια) + 2 μανταρίνια, ξεφλουδισμένα και χωρισμένα σε φετάκια (για τη διακόσμηση)20 g καστανή ζάχαρη (για τα μανταρίνια) + 50γρ καστανή ζάχαρη (για τη διακόσμηση)3 φύλλα ζελατίνη (για τη μους σοκολάτα)15 g αγελαδινό βούτυρο (για τα μανταρίνια)1 κουτάκι βανίλια σκόνη (για τα μανταρίνια)3 κουτ. σούπας ζεστό γάλα (για τη μους σοκολάτα)