Σαρμάδες με λάχανο και χοιρινό κιμά
από Μυρσίνη Λαμπράκη

Δύσκολη
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 1 μεγάλο λευκό λάχανο
- 500 γρ. χοιρινό κιμά
- 3 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού ρύζι καρολίνα
- 3 κουταλιές της σούπας μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά της σούπας άνηθο, ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 3 φλιτζάνια του τσαγιού ζωμό κρέατος
- 2 αβγά (για το αβγολέμονο)
- 3 λεμόνια (χυμό) (για το αβγολέμονο)
- 2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
- 1 μεγάλο λευκό λάχανο
- 500 γρ. χοιρινό κιμά
- 3 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού ρύζι καρολίνα
- 3 κουταλιές της σούπας μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά της σούπας άνηθο, ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 3 φλιτζάνια του τσαγιού ζωμό κρέατος
- 2 αβγά (για το αβγολέμονο)
- 3 λεμόνια (χυμό) (για το αβγολέμονο)
- 2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ