Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνScrambled eggs με λουκάνικο chorizo και τσένταρ
Ab logo
  • Scrambled eggs με λουκάνικο chorizo και τσένταρ

Scrambled eggs με λουκάνικο chorizo και τσένταρ

από AB FOODSTORIES

Δυσκολία

Εύκολη

Χρόνος

1'- 30'

Κόστος

Χαμηλό

Αξιολόγηση

Καμία
Κλασική
Χριστούγεννα
Κυρίως πιάτο
Scrambled eggs με λουκάνικο chorizo και τσένταρ

Θα χρειαστώ υλικά για 1 μερίδες

1 μερίδες
  • 8 αυγά, ελαφρά χτυπημένα σε ένα μπολ
  • 180 γρ. λουκάνικο chorizo, πολύ λεπτοκομμένο
  • 3 κ.σ. κρέμα γάλακτος
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 180 γρ. τυρί τσένταρ, χοντροτριμμένο
  • 3 κ.σ. ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκου δυόσμου
  • αλάτι
  • πιπέρι

Ας μαγειρέψουμε

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το λουκάνικο chorizo σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά και ανακατεύουμε κάθε τόσο, με ξύλινη κουτάλα, ώστε να κομματιάζονται συνέχεια και να μην γίνουν σαν ομελέτα. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το τσένταρ και ανακατεύουμε, μέχρι να λιώσει το τυρί. Τα scrambled eggs είναι έτοιμα όταν τα αυγά στερεοποιηθούν (δηλαδή δεν υπάρχει ωμό, διάφανο ασπράδι) αλλά το μείγμα παραμείνει ελαφρά μελάτο, να μην στεγνώσει. Ρίχνουμε το δυόσμο, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως, σε φέτες από φρυγανισμένο ψωμί.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Νέα Ελληνική
Κλασική
Χριστούγεννα
Brunch
Χειμώνας
Κυρίως πιάτο
  • Scrambled eggs με λουκάνικο chorizo και τσένταρ