Ab logo
  • Σφολιάτα

Σφολιάτα

από Σιμόνη Καφίρη
Σφολιάτα
Δύσκολη
>60'
0/5
Χαμηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
12 μερίδες
  • 400 γρ. αλεύρι για όλες της χρήσεις
  • 1 κουταλάκι αλάτι
  • 2 lt νερό
  • Βούτυροφρέσκο μαλακωμένο (το μισό του βάρους της ζύμης)
  • Αλεύρι για την επιφάνεια εργασίας
  • 400 γρ. αλεύρι για όλες της χρήσεις
  • 1 κουταλάκι αλάτι
  • 2 lt νερό
  • Βούτυροφρέσκο μαλακωμένο (το μισό του βάρους της ζύμης)
  • Αλεύρι για την επιφάνεια εργασίας