Σουφλέ με πατάτες, αβγά και γιαούρτι
Μία μπουκιά από αυτό το σουφλέ, θα σας ταξιδέψει…σε έναν κόσμο γεύσης! Mε 4 μόλις υλικά, το #MadewithAB, σας δίνει τη λύση για ένα νόστιμο, καθημερινό γεύμα.
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
31'- 60'Κόστος
ΧαμηλόΑξιολόγηση
3 στα 5Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 1500 g πατάτες
- 6 αβγά
- 200 g γιαούρτι
- 150 g κίτρινο τυρί, τριμμένο
- 250 ml ζεστό νερό
- 40 ml ελαιόλαδο
- 1 κ/γ ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7335914
7133107
7129928
7144615
Για δες 4 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
1. Κόβουμε τις πατάτες σε λεπτές φέτες, τις βάζουμε σε ταψί, ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και αλατίζουμε. 2. Προσθέτουμε τη ρίγανη, το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. 3. Προσθέτουμε το νερό και ψήνουμε τις πατάτες για 25’ στους 175οC. 4. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά, το γιαούρτι και προσθέτουμε λίγο πιπέρι. 5. Περιχύνουμε τις πατάτες και προσθέτουμε το τυρί. 6. Ψήνουμε για ακόμη 20’ και σερβίρουμε.
Αξιολόγηση
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7335914
7133107
7129928
7144615
Για δες 4 ακόμη προϊόντα