Σούπα βελουτέ με τραχανά και αβγοτάραχο
από Βίκυ Σμυρλή
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
1'- 30'Κόστος
ΜεσαίοΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Καθημερινές συνταγές
Σούπα
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 2 φλιτζάνια γλυκό τραχανά, αλευρένιο
- 5 φλιτζάνια γάλα
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 60 γρ. αβγοτάραχο σε πολύ λεπτές φετούλες για διακόσμηση
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
500 γρ
4,4 Ε/ κιλ
€2,20
Προσθήκη
7233565
7128101
7133790
7064467
Για δες 1 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
Βράζετε σε χαμηλή φωτιά τον τραχανά στο γάλα για 15 λεπτά περίπου, ή μέχρι να χυλώσει. Όταν η σούπα κρυώσει λίγο την μεταφέρετε στο μπλέντερ και την χτυπάτε για να γίνει ομοιογενής. Την βάζετε πάλι στην κατσαρόλα ρίχνετε το βούτυρο, αλάτι,λίγο πιπέρι και την αφήνετε για λίγο να ζεσταθεί ανακατεύοντας την για να μην κολλήσει. Σερβίρετε σε κάθε πιάτο μαζί με τη σούπα. Βάζετε σε κάθε πιάτο 5-6φετούλες αυγοτάραχο και λίγα φυλλαράκια μαϊντανό και σερβίρετε.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Διεθνή
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Άλλο
Όλες οι εποχές
Σούπα
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
500 γρ
4,4 Ε/ κιλ
€2,20
Προσθήκη
7233565
7128101
7133790
7064467
Για δες 1 ακόμη προϊόντα