Σουβλάκια χοιρινά μαριναρισμένα σε σάλτσα πορτοκάλι
από #MadeWithAB
Σουβλάκια χοιρινά μαριναρισμένα σε σάλτσα πορτοκάλι, περασμένα εναλλάξ με μαραθόριζα και ξερά βερίκοκα

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 700 g. χοιρινός λαιμός, κομμένος σε κύβους 2 εκ.
- 1 μαραθόριζα, κομμένη σε φέτες κυδωνάτες 2 εκ. και ανοιγμένες φύλλο φύλλο
- 8 βερίκοκα ξερά, χωρισμένα στην μέση
- 300 g. χυμός πορτοκαλιού
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- χυμός από 1 λεμόνι
- 3 κ. σ. μουστάρδα πικάντικη
- 100 ml ελαιόλαδο
- 2 κ. σ. σόγια
- 700 g. χοιρινός λαιμός, κομμένος σε κύβους 2 εκ.
- 1 μαραθόριζα, κομμένη σε φέτες κυδωνάτες 2 εκ. και ανοιγμένες φύλλο φύλλο
- 8 βερίκοκα ξερά, χωρισμένα στην μέση
- 300 g. χυμός πορτοκαλιού
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- χυμός από 1 λεμόνι
- 3 κ. σ. μουστάρδα πικάντικη
- 100 ml ελαιόλαδο
- 2 κ. σ. σόγια