Ας μαγειρέψουμε
1. Βάζουμε στο μούλτι τα κομμάτια του μάνγκο και τα χτυπάμε να γίνουν πουρές. 2. Ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ τον πουρέ και προσθέτουμε τον χυμό και το ξύσμα από το lime, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το ξύδι, την καστανή ζάχαρη, την καυτερή πάπρικα και το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε καλά. 3. Ρίχνουμε μέσα στο μπολ τους κύβους του χοιρινού και το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 10’ για να μαριναριστεί το κρέας. 4. Περνάμε σε ξύλινα σουβλάκια εναλλάξ κομμάτια κρέας και ανανά, υπολογίζοντας συνολικά 5 κομμάτια κρέατος και 4 ανανά. 5. Ψήνουμε τα σουβλάκια σε σχαροτήγανο ή σε BBQ, γυρνώντας τα συχνά. 6. Σερβίρουμε, αν θέλουμε, πασπαλισμένα με έξτρα φρέσκο ψιλοκομμένο βασιλικό και καλαμπόκι ψητό.