Σπαγγέτι με απάκι και κρεμώδη σάλτσα ανθότυρου
από MISKO
Σπαγγέτι με απάκι και κρεμώδη σάλτσα ανθότυρου

Εύκολη
1'- 30'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 2 μερίδες
- 500 g Σπαγγέτι Νο6 MISKO
- 150 g απάκι λεπτοκομμένο
- 2 κρεμμύδια σε λεπτές φέτες
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 60 ml ρακή
- 250 g ανθότυρο Κρήτης θρυμματισμένο
- 4 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 500 g Σπαγγέτι Νο6 MISKO
- 150 g απάκι λεπτοκομμένο
- 2 κρεμμύδια σε λεπτές φέτες
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 60 ml ρακή
- 250 g ανθότυρο Κρήτης θρυμματισμένο
- 4 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι