Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΣπαγγέτι με απάκι και κρεμώδη σάλτσα ανθότυρου
Ab logo
  • Σπαγγέτι με απάκι και κρεμώδη σάλτσα ανθότυρου

Σπαγγέτι με απάκι και κρεμώδη σάλτσα ανθότυρου

από MISKO
Σπαγγέτι με απάκι και κρεμώδη σάλτσα ανθότυρου
Σπαγγέτι με απάκι και κρεμώδη σάλτσα ανθότυρου
Εύκολη
1'- 30'
0/5
Χαμηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
2 μερίδες
  • 500 g Σπαγγέτι Νο6 MISKO
  • 150 g απάκι λεπτοκομμένο
  • 2 κρεμμύδια σε λεπτές φέτες
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 60 ml ρακή
  • 250 g ανθότυρο Κρήτης θρυμματισμένο
  • 4 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 500 g Σπαγγέτι Νο6 MISKO
  • 150 g απάκι λεπτοκομμένο
  • 2 κρεμμύδια σε λεπτές φέτες
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 60 ml ρακή
  • 250 g ανθότυρο Κρήτης θρυμματισμένο
  • 4 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι