Spaghetti aglio, olio e pepperoncino
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και ο chef Marko Rossi σας ταξιδεύουν στην Ιταλία με τα ζυμαρικά Cucina Bella και μια παραδοσιακή συνταγή - Spaghetti aglio, olio e pepperoncino
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
1'- 30'Κόστος
ΧαμηλόΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Καθημερινές συνταγές
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 400 g CUCINA BELLA SPAGHETTI N.7
- 1 φρέσκο κόκκινο τσίλι
- 60 ml ελαιόλαδο
- 4 σκελίδες σκόρδο
- 1 χούφτα μαϊντανός
- τριμμένη παρμεζάνα (για το σερβίρισμα)
- αλάτι
- βούτυρο
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7341236
7143658
7064241
7064307
Για δες 3 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
1.Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου για να διατηρηθούν al dente. 2.Κόβουμε τις σκελίδες του σκόρδου σε λεπτές φέτες, το τσίλι και ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό. 3.Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο με το τσίλι για 2-3’. 4.Προσθέτουμε λίγο νερό από τα μακαρόνια με μία μεγάλη κουτάλα, μία πρέζα αλάτι και ανακατεύουμε. 5.Σουρώνουμε τα μακαρόνια, τα προσθέτουμε στο τηγάνι μαζί με τον μαϊντανό και ανακατεύουμε για 1’. 6.Σβήνουμε τη φωτιά, ανακατεύουμε με λίγο βούτυρο και σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Διεθνή
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7341236
7143658
7064241
7064307
Για δες 3 ακόμη προϊόντα