Σπαλομπριζόλες μοσχαρίσιες με λαδολέμονο με κρόκο Κοζάνης και μέλι
PT1H4 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/images/h66/h39/8921826689054.jpg?buildNumber=4 μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες με το κόκαλο, κομμένες σε 3-4 κομμάτια η καθεμία 40 γρ. μουστάρδα Ντιζόν (Για το λαδολέμονο)90 ml ελαιόλαδο (Για το λαδολέμονο)40 ml χυμός λεμονιού (Για το λαδολέμονο)30 ml μέλι διαλυμένο σε 30 ml νερό καυτό μαζί με 1 φακελάκι κρόκο κοζάνης (Για το λαδολέμονο)8 κλαράκια θυμάρι (Για το λαδολέμονο)1 φακελάκι κρόκος Κοζάνης (Για το λαδολέμονο)3 σκελίδα σκόρδου, ελαφρώς κοπανισμένη και χοντροκομμένη (Για το λαδολέμονο)αλάτι (Για το λαδολέμονο)φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για το λαδολέμονο)