Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΣπαλομπριζόλες μοσχαρίσιες με λαδολέμονο με κρόκο Κοζάνης και μέλι
Ab logo
  • Σπαλομπριζόλες μοσχαρίσιες με λαδολέμονο με κρόκο Κοζάνης και μέλι

Σπαλομπριζόλες μοσχαρίσιες με λαδολέμονο με κρόκο Κοζάνης και μέλι

από AB FOODSTORIES
Σπαλομπριζόλες μοσχαρίσιες με λαδολέμονο με κρόκο Κοζάνης και μέλι
Εύκολη
31'- 60'
0/5
Υψηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 4 μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες με το κόκαλο, κομμένες σε 3-4 κομμάτια η καθεμία
  • 40 γρ. μουστάρδα Ντιζόν (Για το λαδολέμονο)
  • 90 ml ελαιόλαδο (Για το λαδολέμονο)
  • 40 ml χυμός λεμονιού (Για το λαδολέμονο)
  • 30 ml μέλι διαλυμένο σε 30 ml νερό καυτό μαζί με 1 φακελάκι κρόκο κοζάνης (Για το λαδολέμονο)
  • 8 κλαράκια θυμάρι (Για το λαδολέμονο)
  • 1 φακελάκι κρόκος Κοζάνης (Για το λαδολέμονο)
  • 3 σκελίδα σκόρδου, ελαφρώς κοπανισμένη και χοντροκομμένη (Για το λαδολέμονο)
  • αλάτι (Για το λαδολέμονο)
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για το λαδολέμονο)
  • 4 μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες με το κόκαλο, κομμένες σε 3-4 κομμάτια η καθεμία
  • 40 γρ. μουστάρδα Ντιζόν (Για το λαδολέμονο)
  • 90 ml ελαιόλαδο (Για το λαδολέμονο)
  • 40 ml χυμός λεμονιού (Για το λαδολέμονο)
  • 30 ml μέλι διαλυμένο σε 30 ml νερό καυτό μαζί με 1 φακελάκι κρόκο κοζάνης (Για το λαδολέμονο)
  • 8 κλαράκια θυμάρι (Για το λαδολέμονο)
  • 1 φακελάκι κρόκος Κοζάνης (Για το λαδολέμονο)
  • 3 σκελίδα σκόρδου, ελαφρώς κοπανισμένη και χοντροκομμένη (Για το λαδολέμονο)
  • αλάτι (Για το λαδολέμονο)
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για το λαδολέμονο)