Σπανάκι με ρεβίθια λεμονάτα κατσαρόλας
Σήμερα αλλά και κάθε ημέρα επιλέγουμε γευστικές και υγιεινές συνταγές! Και τι θα ετοιμάσουμε; Σπανάκι με ρεβίθια λεμονάτα κατσαρόλας, #MadewithAB.

Μέτρια
>60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 300 g ρεβίθια
- 1/2 kg σπανάκι, καθαρισμένο
- 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 πιπεριά Φλωρίνης, κομμένη σε μικρά κομματάκια
- 1 καυτή πιπεριά
- 1 τομάτα ξεφλουδισμένη και κομμένη σε μικρά κομματάκια
- 2 κουτ. σούπας μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 2 κουτ. σούπας άνιθος, ψιλοκομμένος
- 1/2 lt χλιαρό νερό
- 1 κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού
- 50 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 300 g ρεβίθια
- 1/2 kg σπανάκι, καθαρισμένο
- 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 πιπεριά Φλωρίνης, κομμένη σε μικρά κομματάκια
- 1 καυτή πιπεριά
- 1 τομάτα ξεφλουδισμένη και κομμένη σε μικρά κομματάκια
- 2 κουτ. σούπας μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 2 κουτ. σούπας άνιθος, ψιλοκομμένος
- 1/2 lt χλιαρό νερό
- 1 κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού
- 50 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι