Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΣπανακόπιτα με κατίκι Δομοκού
Ab logo
  • Σπανακόπιτα με κατίκι Δομοκού

Σπανακόπιτα με κατίκι Δομοκού

από AB FOODSTORIES
Σπανακόπιτα με κατίκι Δομοκού
Μέτρια
>60'
0/5
Χαμηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 1 πακέτο φύλλα κρούστας
  • ελαιόλαδο, για το άλειμμα του ταψιού και των φύλλων
  • 3 κ. σ. σουσάμι
  • 1 κιλό σπανάκι, ψιλοκομμένο (Για τη γέμιση)
  • 2 μέτρια πράσα, σε λεπτές ροδέλες (Για τη γέμιση)
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα (Για τη γέμιση)
  • 300 γρ. κατίκι Δομοκού (Για τη γέμιση)
  • 1 φλ. άνηθος, ψιλοκομμένος (Για τη γέμιση)
  • 2 αβγά, ελαφρώς χτυπημένα (Για τη γέμιση)
  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο (Για τη γέμιση)
  • αλάτι, άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για τη γέμιση)
  • 1 πακέτο φύλλα κρούστας
  • ελαιόλαδο, για το άλειμμα του ταψιού και των φύλλων
  • 3 κ. σ. σουσάμι
  • 1 κιλό σπανάκι, ψιλοκομμένο (Για τη γέμιση)
  • 2 μέτρια πράσα, σε λεπτές ροδέλες (Για τη γέμιση)
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα (Για τη γέμιση)
  • 300 γρ. κατίκι Δομοκού (Για τη γέμιση)
  • 1 φλ. άνηθος, ψιλοκομμένος (Για τη γέμιση)
  • 2 αβγά, ελαφρώς χτυπημένα (Για τη γέμιση)
  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο (Για τη γέμιση)
  • αλάτι, άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για τη γέμιση)