Σπανακόπιτα με κατίκι Δομοκού
από AB FOODSTORIES

Μέτρια
>60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 1 πακέτο φύλλα κρούστας
- ελαιόλαδο, για το άλειμμα του ταψιού και των φύλλων
- 3 κ. σ. σουσάμι
- 1 κιλό σπανάκι, ψιλοκομμένο (Για τη γέμιση)
- 2 μέτρια πράσα, σε λεπτές ροδέλες (Για τη γέμιση)
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα (Για τη γέμιση)
- 300 γρ. κατίκι Δομοκού (Για τη γέμιση)
- 1 φλ. άνηθος, ψιλοκομμένος (Για τη γέμιση)
- 2 αβγά, ελαφρώς χτυπημένα (Για τη γέμιση)
- 1/2 φλ. ελαιόλαδο (Για τη γέμιση)
- αλάτι, άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για τη γέμιση)
- 1 πακέτο φύλλα κρούστας
- ελαιόλαδο, για το άλειμμα του ταψιού και των φύλλων
- 3 κ. σ. σουσάμι
- 1 κιλό σπανάκι, ψιλοκομμένο (Για τη γέμιση)
- 2 μέτρια πράσα, σε λεπτές ροδέλες (Για τη γέμιση)
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα (Για τη γέμιση)
- 300 γρ. κατίκι Δομοκού (Για τη γέμιση)
- 1 φλ. άνηθος, ψιλοκομμένος (Για τη γέμιση)
- 2 αβγά, ελαφρώς χτυπημένα (Για τη γέμιση)
- 1/2 φλ. ελαιόλαδο (Για τη γέμιση)
- αλάτι, άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για τη γέμιση)