Ας μαγειρέψουμε
Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, τον μαραθόσπορο και το μοσχοκάρυδο για 5 λεπτά, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Αποσύρουμε, αδειάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και αφήνουμε να κρυώσουν. Ψιλοκόβουμε το σπανάκι και το τρίβουμε με λίγο αλάτι. Το αφήνουμε 10 λεπτά στο σουρωτήρι και μετά στο στύβουμε με τα χέρια να φύγει το περιττό του νερό. Το αδειάζουμε στο μπολ με το κρεμμύδι. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε απαλά. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170° C. Απλώνουμε τα φύλλα, το ένα πάνω στο άλλο και τα κόβουμε κατά μήκος σε 4 λωρίδες. Τις σκεπάζουμε με μια νοτισμένη πετσέτα. Παίρνουμε μια λωρίδα, τη βουτυρώνουμε καλά. Βάζουμε λίγη γέμιση στη βάση της λωρίδας και τη διπλώνουμε σε τριγωνάκι. Κλείνουμε βρέχοντας την άκρη. Επαναλαμβάνουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Καλύπτουμε ένα ταψί με λαδόκολλα και ακουμπάμε εκεί τα τριγωνάκια. Βουτυρώνουμε καλά την επιφάνειά τους και τα ψεκάζουμε με λίγο νερό και τα ψήνουμε για 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.