Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΣπαράγγια ψητά με μοτσαρέλα
Ab logo
  • Σπαράγγια ψητά με μοτσαρέλα

Σπαράγγια ψητά με μοτσαρέλα

από AB Food Stories

Δυσκολία

Εύκολη

Χρόνος

1'- 30'

Κόστος

Μεσαίο

Αξιολόγηση

Καμία
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Συνοδευτικά
Σπαράγγια ψητά με μοτσαρέλα

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες

4 μερίδες
  • 500 g σπαράγγια
  • 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 150 g τριμμένη μοτσαρέλα

Ας μαγειρέψουμε

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C. Λαδώνουμε ελαφρώς ένα αντικολλητικό ταψάκι και στρώνουμε εκεί τα σπαράγγια, καθαρισμένα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι. Ραντίζουμε τα σπαράγγια και ανακατεύουμε καλά, για να βραχούν καλά. Ψήνουμε για 10-15 λεπτά. Βγάζουμε από τον φούρνο, πασπαλίζουμε τη μοτσαρέλα και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 5 λεπτά ακόμα, μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσει.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Άλλο
Όλες οι εποχές
Συνοδευτικά
  • Σπαράγγια ψητά με μοτσαρέλα