facebook-pixel
Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΣπιτικές μαλακές μπάρες με μήλο, καρύδι, μέλι και λάδι καρύδας
Ab logo
  • Σπιτικές μαλακές μπάρες με μήλο, καρύδι, μέλι και λάδι καρύδας
Σπιτικές μαλακές μπάρες με μήλο, καρύδι, μέλι και λάδι καρύδας

Σπιτικές μαλακές μπάρες με μήλο, καρύδι, μέλι και λάδι καρύδας

από #MadeWithAB
Σπιτικές μαλακές μπάρες με μήλο, καρύδι, μέλι και λάδι καρύδας
Εύκολη
31'- 60'
1/5
Χαμηλό

Θα χρειαστώ υλικά γιαμερίδες

4 μερίδες
  • 150 g νιφάδες βρόμης
  • 50 g λιναρόσπορος
  • 100 g καρυδόψιχα
  • 1 τριμμένο μοσχοκάρυδο
  • 1 κ. σ. κανέλα, σε σκόνη
  • 25 g. λάδι καρύδας
  • 200 g. μήλα, καθαρισμένα, χωρίς κουκούτσια, πολτοποιημένα στο μούλτι
  • 40 g. μέλι
  • 150 g νιφάδες βρόμης
  • 50 g λιναρόσπορος
  • 100 g καρυδόψιχα
  • 1 τριμμένο μοσχοκάρυδο
  • 1 κ. σ. κανέλα, σε σκόνη
  • 25 g. λάδι καρύδας
  • 200 g. μήλα, καθαρισμένα, χωρίς κουκούτσια, πολτοποιημένα στο μούλτι
  • 40 g. μέλι

Ας μαγειρέψουμε

Αλέθουμε στον πολυκόφτη τις νιφάδες βρόμης, τον λιναρόσπορο και την καρυδόψιχα, μέχρι να γίνουν σαν λεπτά ψίχουλα. Μεταφέρουμε σε μπολ και ρίχνουμε τα μπαχαρικά. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τον πολτό μήλου, το λάδι καρύδας και το μέλι. Ανακατεύουμε καλά με μια ελαστική σπάτουλα (μαρίζ). Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C. Στρώνουμε με λαδόκολλα ένα τετράγωνο ταψάκι περίπου 20 εκ. και αδειάζουμε εκεί το μείγμα. Ισιώνουμε την επιφάνεια και το ψήνουμε για περίπου 30’. Το αφήνουμε να κρυώσει και με ένα κοφτερό μαχαίρι το κόβουμε σε 8 ή 12 ορθογώνια κομμάτια-μπάρες, ανάλογα με το μέγεθος που θέλουμε.

Αξιολόγηση

Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Σνακ
Όλες οι εποχές
Σνακς