Στραπατσάδα με θυμάρι και γραβιέρα
από AB FOODSTORIES

Εύκολη
1'- 30'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 4 ντομάτες σε μικρά κομμάτια, χωρίς σπόρια και φλούδα (κατά προτίμηση
- 30 ml ελαιόλαδο
- 15 γρ. βούτυρο
- 8 αβγά
- 120 γρ. φέτα
- 60 γρ. γραβιέρα, χοντροτριμμένη
- 1/2 κ. γ. θυμάρι ή ξερή ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 4 ντομάτες σε μικρά κομμάτια, χωρίς σπόρια και φλούδα (κατά προτίμηση
- 30 ml ελαιόλαδο
- 15 γρ. βούτυρο
- 8 αβγά
- 120 γρ. φέτα
- 60 γρ. γραβιέρα, χοντροτριμμένη
- 1/2 κ. γ. θυμάρι ή ξερή ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο