Σύμβραση χοίρινο, πετείνος και κουνελί στη γάστρα
από Πηγή ΑΒ Μagazine

Δύσκολη
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 12 μερίδες
- 2 μεγάλα κρεμμύδια πολτοποιημένα
- Αλάτι
- πιπέρι πράσινο φρεσκοτριμμένο
- 2 μέτρια λεμόνια (χυμός)
- 1 κουτ. γλυκού θυμάρι
- 10 κόκκοι πράσινο πιπέρι ολόκληρο
- 1 κουταλιά σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 3 κόκκοι μπαχάρι
- 3 γαρύφαλλα
- 2 κουταλιές σούπας μπαλσάμικο λευκό
- 1 ολόκληρο κρεμμύδι
- 1 πετεινός κομμένος σε μερίδες
- 1 κουταλιά σούπας βούτυρο αγελαδινό
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 2 κουτουλιές σούπας μουστάρδα Ντιζόν
- 2,5 φλιτζάνια κρασί λευκό
- 10 μανιτάρια πόρτο μπέλο κομμένα σε χοντρά κομμάτια
- 100 γρ. μανιτάρια πορτσίνι αποξηραμένα
- 1/2 κιλό μανιτάρια λευκά κομμένα
- 1 κουνέλι κομμένο σε μερίδες
- 1 κιλό σπάλα χοιρινή κομμένη σε κομμάτια μαζί με το κόκκαλο
- 2 μεγάλα κρεμμύδια πολτοποιημένα
- Αλάτι
- πιπέρι πράσινο φρεσκοτριμμένο
- 2 μέτρια λεμόνια (χυμός)
- 1 κουτ. γλυκού θυμάρι
- 10 κόκκοι πράσινο πιπέρι ολόκληρο
- 1 κουταλιά σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 3 κόκκοι μπαχάρι
- 3 γαρύφαλλα
- 2 κουταλιές σούπας μπαλσάμικο λευκό
- 1 ολόκληρο κρεμμύδι
- 1 πετεινός κομμένος σε μερίδες
- 1 κουταλιά σούπας βούτυρο αγελαδινό
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 2 κουτουλιές σούπας μουστάρδα Ντιζόν