Ταραμοκεφτέδες με κόκκινο ταραμά
από Μυρσίνη Λαμπράκη
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
1'- 30'Κόστος
ΧαμηλόΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Νηστίσιμα
Ορεκτικό
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 100 γρ. ταραμά κόκκινο
- 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο
- 200 γρ. μπαγιάτικο ψωμί βρεγμένο και στειμμένο καλά
- 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι (για το τηγάνισμα)
- 2 φλιτζάνια τσαγιού σπορέλαιο (για το τηγάνισμα)
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7069694
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7064221
7064307
7069573
Για δες 2 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
Ξεπλένετε τον ταραμά σε κρύο νερό για να φύγει η αλμύρα του και τον στραγγίζετε. Βάζετε σε μπολ το κρεμμύδι, τη ψίχα του ψωμιού, το μαϊντανό και τον ταραμά και ζυμώνετε καλά το μείγμα προσθέτοντας, αν χρειασθεί, λίγο ζεστό νερό, ώστε να αραιώσει. Αφήνετε το μείγμα 30 λεπτά και μετά παίρνετε κουταλιές, τις αλευρώνετε σαν κεφτέδες και τις τηγανίζετε σε καυτό λάδι. Τέλος, τους βάζετε σε χαρτί κουζίνας, για να απορροφήσει τα υγρά τους.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Νηστίσιμα
Brunch
Όλες οι εποχές
Ορεκτικό
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7069694
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7064221
7064307
7069573
Για δες 2 ακόμη προϊόντα