Τάρτα με καπνιστό σολομό και μπρόκολο
από AB FOODSTORIES

Δύσκολη
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- διάφορα πιπέρια φρεσκοτριμμένα (Για τη γέμιση)
- ελάχιστο αλάτι (Για τη γέμιση)
- 150 γρ. καπνιστό σολομό, κομμένο σε μέτρια κομμάτια (Για τη γέμιση)
- 100 γρ. κασέρι τριμμένο (Για τη γέμιση)
- 100 g φέτα (για τη γέμιση)
- 150 γρ. ανθότυρο (Για τη γέμιση)
- 2 αυγά (Για τη γέμιση)
- 500 γρ. μπρόκολο (Για τη γέμιση)
- 50 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη, για την ταρτιέρα (Για τη ζύμη μπριζέ)
- 1 πρέζα ζάχαρη (Για τη ζύμη μπριζέ)
- 1/2 αλάτι (Για τη ζύμη μπριζέ)
- 50 ml γάλα (Για τη ζύμη μπριζέ)
- 1 κρόκο αυγού (Για τη ζύμη μπριζέ)
- 160 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη (Για τη ζύμη μπριζέ)
- 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (Για τη ζύμη μπριζέ)
- διάφορα πιπέρια φρεσκοτριμμένα (Για τη γέμιση)
- ελάχιστο αλάτι (Για τη γέμιση)
- 150 γρ. καπνιστό σολομό, κομμένο σε μέτρια κομμάτια (Για τη γέμιση)
- 100 γρ. κασέρι τριμμένο (Για τη γέμιση)
- 100 g φέτα (για τη γέμιση)
- 150 γρ. ανθότυρο (Για τη γέμιση)
- 2 αυγά (Για τη γέμιση)
- 500 γρ. μπρόκολο (Για τη γέμιση)
- 50 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη, για την ταρτιέρα (Για τη ζύμη μπριζέ)
- 1 πρέζα ζάχαρη (Για τη ζύμη μπριζέ)
- 1/2 αλάτι (Για τη ζύμη μπριζέ)
- 50 ml γάλα (Για τη ζύμη μπριζέ)
- 1 κρόκο αυγού (Για τη ζύμη μπριζέ)
- 160 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη (Για τη ζύμη μπριζέ)
- 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (Για τη ζύμη μπριζέ)