Τάρτα με λευκά τυριά και ψητά λαχανικά
από AB FOODSTORIES

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 250 g αλεύρι μαλακό ή για όλες τις χρήσεις (για τη βάση)
- 1/2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ (για τη βάση)
- 100 g γιαούρτι στραγγιστό (για τη βάση)
- 100 g ελαιόλαδο (για τη βάση)
- 1 κρόκος αβγού (για τη βάση)
- 1 κ.γ. αλάτι (για τη βάση)
- 1 κ.γ. ζάχαρη (για τη βάση)
- 250 g φέτα (για τη γέμιση)
- 250 g ανθότυρο νωπό ή μυζήθρα (για τη γέμιση)
- 2 αβγά (για τη γέμιση)
- 1 λεμόνι, ξύσμα (για τη γέμιση)
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένα φύλλα δυόσμου και βασιλικού (για τη γέμιση)
- 1 φλ. γάλα (για τη γέμιση)
- αλάτι και πιπέρι (για τη γέμιση)
- 1 μέτρια μελιτζάνα, σε φέτες 0,5 εκ.
- 1 μεγαλούτσικο κολοκύθι, σε φέτες 0,5 εκ.
- 2 πιπεριά Φλωρίνης, σε μεγάλα κομμάτια
- 1 μικρή μαραθόριζα, σε φέτες
- λίγο ελαιόλαδο
- αλάτι και πιπέρι
- λίγη ξερή μαντζουράνα
- 250 g αλεύρι μαλακό ή για όλες τις χρήσεις (για τη βάση)
- 1/2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ (για τη βάση)
- 100 g γιαούρτι στραγγιστό (για τη βάση)
- 100 g ελαιόλαδο (για τη βάση)
- 1 κρόκος αβγού (για τη βάση)
- 1 κ.γ. αλάτι (για τη βάση)
- 1 κ.γ. ζάχαρη (για τη βάση)
- 250 g φέτα (για τη γέμιση)
- 250 g ανθότυρο νωπό ή μυζήθρα (για τη γέμιση)
- 2 αβγά (για τη γέμιση)
- 1 λεμόνι, ξύσμα (για τη γέμιση)
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένα φύλλα δυόσμου και βασιλικού (για τη γέμιση)
- 1 φλ. γάλα (για τη γέμιση)
- αλάτι και πιπέρι (για τη γέμιση)
- 1 μέτρια μελιτζάνα, σε φέτες 0,5 εκ.