Ας μαγειρέψουμε
Ανακατεύουμε στο μίξερ όλα τα υλικά για τη βάση και ζυμώνουμε μέχρι να σχηματιστεί μια λεία και μαλακή ζύμη. Την τυλίγουμε σε μεμβράνη και αφήνουμε για 15 λεπτά στο ψυγείο. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C και βουτυρώνουμε την ταρτιέρα. Βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο και την ανοίγουμε με τον πλάστη σε φύλλο διαμέτρου 24 εκ. και πάχους 3 χιλ. Την στρώνουμε στην ταρτιέρα έτσι ώστε να καλύψουμε τον πυθμένα και τα τοιχώματα. Την καλύπτουμε με μεμβράνη και απλώνουμε ρύζι ή φασόλια σε όλη την επιφάνεια. Ψήνουμε για 15 λεπτά, βγάζουμε για λίγο την τάρτα από το φούρνο, αφαιρούμε τη μεμβράνη με το ρύζι ή τα φασόλια και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 10-12 λεπτά, μέχρι να ψηθεί και να αποκτήσει χρυσαφί χρώμα. Ξεφουρνίζουμε και την αφήνουμε να κρυώσει. Zεσταίνουμε το γάλα, με το ξύσμα πορτοκαλιού σε μέτρια φωτιά. Παράλληλα σε ένα μπολ χτυπάμε με το σύρμα τη ζάχαρη, το αλεύρι, το κακάο και τους κρόκους. Πριν βράσει το γάλα, ρίχνουμε το 1/3 στο μείγμα των αυγών. Ανακατεύουμε για να ζεσταθεί καλά το μείγμα των αυγών και αδειάζουμε μέσα στην κατσαρόλα με το υπόλοιπο γάλα. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα, μέχρι να δέσει η κρέμα και να αρχίσει να κοχλάζει. Αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε την κουβερτούρα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να αναμειχθεί. Καλύπτουμε την κρέμα με μεμβράνη, έτσι ώστε να εφάπτεται στην επιφάνεια, ώστε να μην κάνει «πέτσα» και την αφήνουμε να κρυώσει για 30 λεπτά. Γεμίζουμε την τάρτα με την σοκολατένια κρέμα και γαρνίρουμε με τις φράουλες.