Λίστες
undefined
0
€0,00
Ανά Κατηγορία
Aνά Θέμα
Κλείσιμο
Τάρτα πορτοκάλι
PT1H30M
8 μερίδες
https://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h09/hd7/8909291028510.jpg?buildNumber=
3 αβγά μικρά (για την κρέμα αμυγδάλου)
400 γρ. Ζάχαρη (για την κομπόστα πορτοκάλι)
25 γρ. Αλεύρι (για την κρέμα αμυγδάλου)
125 γρ. αμύγδαλα αποφλοιωμένα σε μορφή σκόνης (για την κρέμα αμυγδάλου)
125 γρ. άχνη ζάχαρη (για την κρέμα αμυγδάλου)
60 γρ. αμύγδαλο αποφλοιωμένα σε μορφή σκόνης (για τη ζύμη)
125 γρ. Βούτυρο (για την κρέμα αμυγδάλου)
1 αβγό (για τη ζύμη)
190 γρ. ζάχαρη άχνη (για τη ζύμη)
150 γρ. Βούτυρο (για τη ζύμη)
250 γρ. Αλεύρι (για τη ζύμη)
25 γρ. μαύρο ρούμι (για την κρέμα αμυγδάλου)
600 γρ. Νερό (για την κομπόστα πορτοκάλι)
40 γρ. κορν φλάουερ (για την κρέμα ζαχαροπλαστικής)
2 πορτοκάλια χωρίς κουκούτσια (για την κομπόστα πορτοκάλι)
3 κρόκοι αβγών (για την κρέμα ζαχαροπλαστικής)
1 αβγό (για την κρέμα ζαχαροπλαστικής)
80 γρ. Ζάχαρη (για την κρέμα ζαχαροπλαστικής)
100 γρ. κρέμα γάλακτος (για την κρέμα ζαχαροπλαστικής)
400 γρ. φρέσκο γάλα (για την κρέμα ζαχαροπλαστικής)
5
2