Ab logo
  • Τάρτα πορτοκάλι

Τάρτα πορτοκάλι

από Στέλιος Παρλιάρος
Τάρτα πορτοκάλι
Δύσκολη
>60'
0/5
Υψηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
8 μερίδες
  • 25 γρ. μαύρο ρούμι (για την κρέμα αμυγδάλου)
  • 400 γρ. Ζάχαρη (για την κομπόστα πορτοκάλι)
  • 600 γρ. Νερό (για την κομπόστα πορτοκάλι)
  • 40 γρ. κορν φλάουερ (για την κρέμα ζαχαροπλαστικής)
  • 2 πορτοκάλια χωρίς κουκούτσια (για την κομπόστα πορτοκάλι)
  • 3 κρόκοι αβγών (για την κρέμα ζαχαροπλαστικής)
  • 1 αβγό (για την κρέμα ζαχαροπλαστικής)
  • 80 γρ. Ζάχαρη (για την κρέμα ζαχαροπλαστικής)
  • 100 γρ. κρέμα γάλακτος (για την κρέμα ζαχαροπλαστικής)
  • 400 γρ. φρέσκο γάλα (για την κρέμα ζαχαροπλαστικής)
  • 250 γρ. Αλεύρι (για τη ζύμη)
  • 3 αβγά μικρά (για την κρέμα αμυγδάλου)
  • 25 γρ. Αλεύρι (για την κρέμα αμυγδάλου)
  • 125 γρ. αμύγδαλα αποφλοιωμένα σε μορφή σκόνης (για την κρέμα αμυγδάλου)
  • 125 γρ. άχνη ζάχαρη (για την κρέμα αμυγδάλου)
  • 60 γρ. αμύγδαλο αποφλοιωμένα σε μορφή σκόνης (για τη ζύμη)
  • 125 γρ. Βούτυρο (για την κρέμα αμυγδάλου)
  • 1 αβγό (για τη ζύμη)
  • 190 γρ. ζάχαρη άχνη (για τη ζύμη)
  • 150 γρ. Βούτυρο (για τη ζύμη)
  • 25 γρ. μαύρο ρούμι (για την κρέμα αμυγδάλου)
  • 400 γρ. Ζάχαρη (για την κομπόστα πορτοκάλι)
  • 600 γρ. Νερό (για την κομπόστα πορτοκάλι)
  • 40 γρ. κορν φλάουερ (για την κρέμα ζαχαροπλαστικής)
  • 2 πορτοκάλια χωρίς κουκούτσια (για την κομπόστα πορτοκάλι)
  • 3 κρόκοι αβγών (για την κρέμα ζαχαροπλαστικής)
  • 1 αβγό (για την κρέμα ζαχαροπλαστικής)
  • 80 γρ. Ζάχαρη (για την κρέμα ζαχαροπλαστικής)
  • 100 γρ. κρέμα γάλακτος (για την κρέμα ζαχαροπλαστικής)
  • 400 γρ. φρέσκο γάλα (για την κρέμα ζαχαροπλαστικής)
  • 250 γρ. Αλεύρι (για τη ζύμη)
  • 3 αβγά μικρά (για την κρέμα αμυγδάλου)
  • 25 γρ. Αλεύρι (για την κρέμα αμυγδάλου)
  • 125 γρ. αμύγδαλα αποφλοιωμένα σε μορφή σκόνης (για την κρέμα αμυγδάλου)
  • 125 γρ. άχνη ζάχαρη (για την κρέμα αμυγδάλου)