Ταρτάκια με κομπόστα και καραμελωμένα κορν φλέικς
από Βίκυ Σμυρλή
Δυσκολία
ΜέτριαΧρόνος
>60'Κόστος
ΜεσαίοΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Καθημερινές συνταγές
Γλυκό
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 16 έτοιμα ταρτάκια στρογγυλά
- 2 μήλα κομμένα σε κυβάκια (για τη γέμιση)
- 3 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη (για τη γέμιση)
- 1/2 λεμόνι (χυμός) (για τη γέμιση)
- 1 ξύλο κανέλα (για τη γέμιση)
- 1/2 φλιτζάνι σταφίδες ξανθιές (για τη γέμιση)
- 2 φλιτζάνια κορν φλέικς (για την επικάλυψη)
- 3 κουταλιές της σούπας μέλι διαλυμένες στο σιρόπι από το βράσιμο των μήλων (για την επικάλυψη)
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7062815
7066180
7062945
7064498
Για δες 3 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180οC. Βράζετε τα μήλα σε νερό με τη ζάχαρη, το λεμόνι και το ξυλάκι της κανέλας. Προς το τέλος ρίχνετε και τις σταφίδες. Σουρώνετε την κομπόστα, πετάτε την κανέλα. Κρατάτε λίγο ζεστό σιρόπι και διαλύετε το μέλι. Βάζετε τα κορν φλέικς σε ένα μπολ και τα ραντίζετε με το διαλυμένο μέλι. Τα πιέζετε με τα δάχτυλα για να ενώσουν. Γεμίζετετα ταρτάκια με την κομπόστα. Τα καλύπτετε με τα μουλιασμένα κορν φλέικς και τα ψήνετε στον γκριλ του φούρνου για 20 λεπτά περίπου.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Διεθνή
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Γλυκό
Όλες οι εποχές
Γλυκό
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7062815
7066180
7062945
7064498
Για δες 3 ακόμη προϊόντα