Ας μαγειρέψουμε
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180οC. Βράζετε τα μήλα σε νερό με τη ζάχαρη, το λεμόνι και το ξυλάκι της κανέλας. Προς το τέλος ρίχνετε και τις σταφίδες. Σουρώνετε την κομπόστα, πετάτε την κανέλα. Κρατάτε λίγο ζεστό σιρόπι και διαλύετε το μέλι. Βάζετε τα κορν φλέικς σε ένα μπολ και τα ραντίζετε με το διαλυμένο μέλι. Τα πιέζετε με τα δάχτυλα για να ενώσουν. Γεμίζετετα ταρτάκια με την κομπόστα. Τα καλύπτετε με τα μουλιασμένα κορν φλέικς και τα ψήνετε στον γκριλ του φούρνου για 20 λεπτά περίπου.