Ταρτάκια με κρέμα τυριών, γλυκόξινη βαλεριάνα και ρόδι
από AB FOODSTORIES

Εύκολη
>60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 1 μερίδα
- 50 γρ. φύλλα βαλεριάνας (τη βρίσκουμε συσκευασμένη σε σακουλάκια, έτοιμη για σερβίρισμα)
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- φύλλα από 2 κλαράκια θυμάρι, φρέσκο
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι (κατά προτίμηση λευκό)
- ξύσμα από 1/2 λεμόνι
- 1 κ.σ. μουστάρδα Ντιζόν
- πιπέρι
- 5 φλ. σπόροι ροδιού
- φύλλα από 2-3 κλαράκια θυμάρι, φρέσκο
- 2 κ.σ. γάλα ή νερό
- αλάτι
- 1 αυγό
- 150 γρ. κρέμα γάλακτος
- 200 γρ. μαλακό κατσικίσιο τυρί
- λίγο βούτυρο για το άλειμμα του σκεύους
- 1 κρόκος αυγού
- αλάτι
- 130 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 60 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου, κομμένο σε κύβους
- 50 γρ. φύλλα βαλεριάνας (τη βρίσκουμε συσκευασμένη σε σακουλάκια, έτοιμη για σερβίρισμα)
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- φύλλα από 2 κλαράκια θυμάρι, φρέσκο
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι (κατά προτίμηση λευκό)
- ξύσμα από 1/2 λεμόνι
- 1 κ.σ. μουστάρδα Ντιζόν
- πιπέρι
- 5 φλ. σπόροι ροδιού
- φύλλα από 2-3 κλαράκια θυμάρι, φρέσκο
- 2 κ.σ. γάλα ή νερό
- αλάτι
- 1 αυγό
- 150 γρ. κρέμα γάλακτος