Ταβάς Καλαμπακιώτικος με χοιρινό και κόκκινο αβγολέμονο
από Μυρσίνη Λαμπράκη

Μέτρια
>60'
0/5
Υψηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 1,5 κιλά χοιρινό από διάφορα μέρη (λαιμός, σπάλα, μπούτι)
- 3 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι τσαγιού φρέσκο χυμό τομάτας
- 1 κουταλιά σούπας πελτές
- 12 σκελίδες σκόρδο
- 3/4 φλιτζάνι τσαγιού ξίδι
- 1 κουταλιά σούπας ρίγανη
- 3/4 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά σούπας πάπρικα γλυκιά ή καυτερή
- 2 αβγά
- Αλάτι
- πιπέρι
- 1,5 κιλά χοιρινό από διάφορα μέρη (λαιμός, σπάλα, μπούτι)
- 3 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι τσαγιού φρέσκο χυμό τομάτας
- 1 κουταλιά σούπας πελτές
- 12 σκελίδες σκόρδο
- 3/4 φλιτζάνι τσαγιού ξίδι
- 1 κουταλιά σούπας ρίγανη
- 3/4 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά σούπας πάπρικα γλυκιά ή καυτερή
- 2 αβγά
- Αλάτι
- πιπέρι