Τηγανιά με φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου, φασκόμηλο, μέλι και μουστάρδα
από AB Food Stories

Μέτρια
31'- 60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 3 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο + έξτρα λάδι για το τηγάνισμα
 - 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα, με το τρυφερό πράσινο μέρος
 - 2 σκελίδες σκόρδο, σε φετούλες
 - 700 g φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου «ΑΒ Επιλογή», σε λωρίδες
 - 1 πιπεριά Φλωρίνης, σε κυβάκια
 - 2 κουτ. γλυκού φασκόμηλο ξερό
 - 5 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό
 - 2 κουτ. σούπας μουστάρδα
 - 1 κουτ. γλυκού μέλι
 - 1 λεμόνι (χυμός και ξύσμα)
 - πιπέρι
 - αλάτι
 - 800 g πατατούλες μικρές
 - πάπρικα γλυκιά
 - ανθός αλατιού
 
- 3 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο + έξτρα λάδι για το τηγάνισμα
 - 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα, με το τρυφερό πράσινο μέρος
 - 2 σκελίδες σκόρδο, σε φετούλες
 - 700 g φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου «ΑΒ Επιλογή», σε λωρίδες
 - 1 πιπεριά Φλωρίνης, σε κυβάκια
 - 2 κουτ. γλυκού φασκόμηλο ξερό
 - 5 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό
 - 2 κουτ. σούπας μουστάρδα
 - 1 κουτ. γλυκού μέλι
 - 1 λεμόνι (χυμός και ξύσμα)
 - πιπέρι
 - αλάτι
 - 800 g πατατούλες μικρές
 - πάπρικα γλυκιά
 - ανθός αλατιού
 
