Τηγανιά με λουκάνικο, πράσα και φέτα
από Μυρσίνη Λαμπράκη
Δυσκολία
ΜέτριαΧρόνος
1'- 30'Κόστος
ΜεσαίοΑξιολόγηση
1 στα 5Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Ορεκτικό
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 1/2 κιλό λουκάνικο με πράσο κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 1 κιλό πράσα κομμένα σε κομμάτια 2-3 εκ.
- 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού τυρί φέτα
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι
- πιπέρι
- ελάχιστη ρίγανη
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7140578
7063897
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7076034
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7231636
Για δες 3 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
Βάζετε τα λουκάνικα στο τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο και σε πολύ χαμηλή φωτιά σιγοτηγανίζετε για 6-7 λεπτά μέχρι να αρχίσει να ροδίζουν. Τραβάτε τα λουκάνικα από το τηγάνι και ρίχνετε τα πράσα μαζί με ½ φλιτζάνι τσαγιού νερό. Σκεπάζετε και σιγοψήνετε για 10 λεπτά. Βάζετε ξανά τα λουκάνικα στο τηγάνι, αλατοπιπερώνετε, ανακατεύετε και σιγοψήνετε για 7-8 λεπτά. Στο τέλος ρίχνετε τη ρίγανη την τριμμένη φέτα και αφήνετε το φαγητό να «πάρει» την τελευταία του βράση για 3-4 λεπτά πριν το σερβίρετε.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική Παραδοσιακή
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Brunch
Όλες οι εποχές
Ορεκτικό
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7140578
7063897
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7076034
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7231636
Για δες 3 ακόμη προϊόντα