Τηγανίτες με Καλαμπόκι, Gouda & Αβοκάντο
από τη Food blogger Funky Cook
Τηγανίτες με Καλαμπόκι, Gouda & Αβοκάντο
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
>30'Κόστος
ΧαμηλόΑξιολόγηση
5 στα 5Κλασική
Πρωινό
Άλλο
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 10 μερίδες
- 1/4 κουτ. γλυκού Αλάτι
- 5 τμχ Φέτες NOYNOY Gouda
- 1 κουτ. Σούπα Φρέσκο κόλιανδρο, προαιρετικά
- 1 τμχ Λάιμ
- 2 κουτ. Σούπα ΝΟΥΝΟΥ Εκλεκτό γιαούρτι
- 1 τμχ Μεγάλο αβοκάντο
- Πιπέρι
- 30 g Ψιλοκομμένο μπέικον
- 100 g Καλαμπόκι
- 1 κουτ. Σούπα Ξύδι
- 50 g NOYNOY Gouda τριμμένο
- 1/2 κουτ. γλυκού Μαγειρική σόδα
- 1 κουτ. γλυκού Βaking powder
- 1 κουτ. γλυκού Ζάχαρη
- 2 Αυγά
- 40 g Καλαμποκάλευρο
- 110 g Αλεύρι
- 30 g ΝΟΥΝΟΥ βούτυρο
- 180 ml NOYNOY Family Πλήρες
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
1,5 λιτ
1,57 Ε/ λιτ€2,36
1,18 Ε/ λιτ
€1,77
Προσθήκη
7077778
7234481
7087510
7070983
Για δες 4 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
Σ΄ένα τηγάνι σωτάρουμε το μπέικον και το καλαμπόκι, προσθέτουμε το βούτυρο, το πιπέρι και αποσύρουμε. Στο μπλέντερ, βάζουμε το γάλα, τα αυγά, τη ζάχαρη, το αλάτι, το baking powder και τη σόδα και προσθέτουμε το καλαμποκάλευρο και το αλεύρι. Ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά, μεταφέρουμε το μείγμα σε μπωλ και προσθέτουμε το τριμμένο NOYNOY Gouda, το καλαμπόκι και το ξύδι, ανακατεύοντας καλά. Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι να ζεσταθεί καλά, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ψήνουμε τις τηγανίτες. Η κρέμα αβοκάντο: Λιώνουμε το αβοκάντο με ένα πηρούνι, προσθέτουμε το γιαούρτι, τον κόλιανδρο και το λάιμ. Σερβίρουμε τις τηγανίτες, κάνοντας εναλλάξ στρώσεις με φέτες NOYNOY Gouda και κρέμα αβοκάντο.
Αξιολόγηση
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική Παραδοσιακή
Κλασική
Πρωινό
Πρωινό
Άλλο
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
1,5 λιτ
1,57 Ε/ λιτ€2,36
1,18 Ε/ λιτ
€1,77
Προσθήκη
7077778
7234481
7087510
7070983
Για δες 4 ακόμη προϊόντα