Ας μαγειρέψουμε
• Σε ένα μπολ ρίχνετε το αλεύρι, το baking powder και το αλάτι και ανακατεύοντας με ένα σύρμα, ρίχνετε το νερό μέχρι να έχετε ένα χυλό (αν είναι πολύ πηχτός, ρίχνετε ακόμα 50 ml νερό).
• Σε ένα τηγάνι, βάζετε σε μέτρια φωτιά λάδι μέχρι τη μέση και ρίχνετε μία κουταλιά τη φορά από το μείγμα της τηγανίτας.
• Γυρίζετε τις τηγανίτες και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα, βγάζετε σε αντικολλητικό χαρτί και σερβίρετε με τη σάλτσα μελιού.
• Για τη σάλτσα μελιού, ζεσταίνετε το μέλι με το αλάτι ανακατεύοντας για 1-2 λεπτά, μέχρι να καραμελώσει.