Ab logo
  • Τούρτα Αλμοντίν

Τούρτα Αλμοντίν

από Πηγή ΑΒ Μagazine
Τούρτα Αλμοντίν
Δύσκολη
>60'
0/5
Υψηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
6 μερίδες
  • 25 γρ. αλεύρι μαλακό (για τη σοκολάτα)
  • 1 κουταλάκι γλυκού εκχύλισμα βανίλιας (για τη μους μόκας)
  • 1/2 κουταλάκι γλυκού στιγμιαίος καφές (για τη μους μόκας)
  • 2 κουταλιές σούπας κακάο (για τη μους μόκας)
  • 60 γρ. σοκολάτα 60% περιεκτικότητα κακάο (για τη μους μόκας)
  • 300 γρ. γιαούρτι 0% λιπαρά (για τη μους μόκας)
  • 80 γρ κουβερτούρα σοκολάτα (για τη σοκολάτα)
  • 50 γρ. αβγά (για τη σοκολάτα)
  • 15 γρ. κορν φλάουρ (για τη σοκολάτα)
  • 200 γρ. καραμελωμένα αμύγδαλα
  • 50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική (για τη σοκολάτα)
  • 300 γρ. φρέσκο γάλα (για τη σοκολάτα)
  • 1 δόση βανίλια σε σκόνη (για τη μαρέγκα)
  • 180 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική (για τη μαρέγκα)
  • 6 ασπράδια αβγού (για τη μαρέγκα)
  • 1 πρέζα αλάτι (για τη μαρέγκα)
  • 200 γρ. σαντιγί
  • 25 γρ. αλεύρι μαλακό (για τη σοκολάτα)
  • 1 κουταλάκι γλυκού εκχύλισμα βανίλιας (για τη μους μόκας)
  • 1/2 κουταλάκι γλυκού στιγμιαίος καφές (για τη μους μόκας)
  • 2 κουταλιές σούπας κακάο (για τη μους μόκας)
  • 60 γρ. σοκολάτα 60% περιεκτικότητα κακάο (για τη μους μόκας)
  • 300 γρ. γιαούρτι 0% λιπαρά (για τη μους μόκας)
  • 80 γρ κουβερτούρα σοκολάτα (για τη σοκολάτα)
  • 50 γρ. αβγά (για τη σοκολάτα)
  • 15 γρ. κορν φλάουρ (για τη σοκολάτα)
  • 200 γρ. καραμελωμένα αμύγδαλα
  • 50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική (για τη σοκολάτα)
  • 300 γρ. φρέσκο γάλα (για τη σοκολάτα)
  • 1 δόση βανίλια σε σκόνη (για τη μαρέγκα)
  • 180 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική (για τη μαρέγκα)
  • 6 ασπράδια αβγού (για τη μαρέγκα)