Λίστες
undefined
0
€0,00
Ανά Κατηγορία
Aνά Θέμα
Κλείσιμο
Τούρτα Αλμοντίν
PT1H30M
6 μερίδες
https://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h1d/hf4/8901018681374.jpg?buildNumber=
25 γρ. αλεύρι μαλακό (για τη σοκολάτα)
1 κουταλάκι γλυκού εκχύλισμα βανίλιας (για τη μους μόκας)
200 γρ. σαντιγί
1 πρέζα αλάτι (για τη μαρέγκα)
6 ασπράδια αβγού (για τη μαρέγκα)
180 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική (για τη μαρέγκα)
1 δόση βανίλια σε σκόνη (για τη μαρέγκα)
300 γρ. φρέσκο γάλα (για τη σοκολάτα)
50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική (για τη σοκολάτα)
200 γρ. καραμελωμένα αμύγδαλα
15 γρ. κορν φλάουρ (για τη σοκολάτα)
50 γρ. αβγά (για τη σοκολάτα)
80 γρ κουβερτούρα σοκολάτα (για τη σοκολάτα)
300 γρ. γιαούρτι 0% λιπαρά (για τη μους μόκας)
60 γρ. σοκολάτα 60% περιεκτικότητα κακάο (για τη μους μόκας)
2 κουταλιές σούπας κακάο (για τη μους μόκας)
1/2 κουταλάκι γλυκού στιγμιαίος καφές (για τη μους μόκας)
4
6