Τούρτα παγωτό Snicker's με παγωτό φιστικοβούτυρο
από Κατερίνα Εμμανουήλ

Μέτρια
31'- 60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 110 γρ. κουβερτούρα κομμένη σε κομματάκια (για τα μπράουνις)
- 180 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου κομμένο σε κομματάκια (για τα μπράουνις)
- 350 γρ. Ζάχαρη (για τα μπράουνις)
- 3 αυγά ελαφρώς χτυπημένα (για τα μπράουνις)
- 1 βανίλια (για τα μπράουνις)
- 130 γρ. Αλεύρι (για τα μπράουνις)
- 1/4 κούπας γάλα (για την υπόλοιπη τούρτα)
- 250 γρ. τυρί κρέμα, μαλακωμένη (για την υπόλοιπη τούρτα)
- 1/2 κούπα ζάχαρη (για την υπόλοιπη τούρτα)
- 1,5 κούπες φιστικοβούτυρο (για την υπόλοιπη τούρτα)
- 250 γρ. Σαντιγί (για την υπόλοιπη τούρτα)
- 600 ml. σιρόπι σοκολάτας (για την υπόλοιπη τούρτα)
- 600 ml. σιρόπι καραμέλας (για την υπόλοιπη τούρτα)
- 340 γρ. μίνι snicker’s κομμένα σε μικρά κομμάτια και χωρισμένα σε 3 ίσα μέρη (για την υπόλοιπη τούρτα)
- 110 γρ. κουβερτούρα κομμένη σε κομματάκια (για τα μπράουνις)
- 180 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου κομμένο σε κομματάκια (για τα μπράουνις)
- 350 γρ. Ζάχαρη (για τα μπράουνις)
- 3 αυγά ελαφρώς χτυπημένα (για τα μπράουνις)
- 1 βανίλια (για τα μπράουνις)
- 130 γρ. Αλεύρι (για τα μπράουνις)
- 1/4 κούπας γάλα (για την υπόλοιπη τούρτα)
- 250 γρ. τυρί κρέμα, μαλακωμένη (για την υπόλοιπη τούρτα)
- 1/2 κούπα ζάχαρη (για την υπόλοιπη τούρτα)
- 1,5 κούπες φιστικοβούτυρο (για την υπόλοιπη τούρτα)
- 250 γρ. Σαντιγί (για την υπόλοιπη τούρτα)
- 600 ml. σιρόπι σοκολάτας (για την υπόλοιπη τούρτα)
- 600 ml. σιρόπι καραμέλας (για την υπόλοιπη τούρτα)
- 340 γρ. μίνι snicker’s κομμένα σε μικρά κομμάτια και χωρισμένα σε 3 ίσα μέρη (για την υπόλοιπη τούρτα)