Τούρτα παγωτό παρφέ λεμονιού με μπισκότο και μαλακή βάση καρύδας με δυόσμο
από AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 2 κ.σ. κοφτές ζάχαρη άχνη
- λίγα βατόμουρα
- φυλλαράκια δυόσμου
- λεμόνι γλασέ
- τριμμένο μπισκότο
- 7 μπισκότα βουτύρου, σπασμένα σε μικρά κομματάκια (μεγέθους φουντουκιού)
- 10 μαύρα βατόμουρα, κομμένα σε κύβους
- 400 g. χυμός φρέσκου λεμονιού (περασμένος από σουρωτήρι)
- 30 g. ζάχαρη
- 1 κάψουλα βανιλίνη
- 20 g. κορν φλάουρ, κοσκινισμένο μαζί με 140 γρ. ζάχαρη άχνη
- λεπτό ξύσμα από 4 λεμόνια
- 150 g. κρόκοι αυγού (περίπου από 8 αυγά μεσαία)
- 1120 g. κρέμα γάλακτος 35%, πολύ κρύα
- 100 g. νερό
- 15 g. φύλλα ζελατίνης
- 60 g. ζάχαρη κρυσταλλική
- 150 g. ασπράδι αβγού (περίπου 5 ασπράδια)
- 10 φύλλα δύσμου, πολύ καλά ψιλοκομμένα
- 2 κ.σ. κοφτές ζάχαρη άχνη
- λίγα βατόμουρα
- φυλλαράκια δυόσμου
- λεμόνι γλασέ
- τριμμένο μπισκότο
- 7 μπισκότα βουτύρου, σπασμένα σε μικρά κομματάκια (μεγέθους φουντουκιού)
- 10 μαύρα βατόμουρα, κομμένα σε κύβους
- 400 g. χυμός φρέσκου λεμονιού (περασμένος από σουρωτήρι)
- 30 g. ζάχαρη
- 1 κάψουλα βανιλίνη
- 20 g. κορν φλάουρ, κοσκινισμένο μαζί με 140 γρ. ζάχαρη άχνη
- λεπτό ξύσμα από 4 λεμόνια
- 150 g. κρόκοι αυγού (περίπου από 8 αυγά μεσαία)
- 1120 g. κρέμα γάλακτος 35%, πολύ κρύα
- 100 g. νερό