Ας μαγειρέψουμε
Αφαιρούμε, με ένα αιχμηρό μαχαίρι, την εξωτερική μεμβράνη από τα λουκάνικα. Τα κόβουμε σε κομματάκια και τα πολτοποιούμε λίγα λίγα στο μούλτι μέχρι να γίνουν κιμάς. Ρίχνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι 3 κ.σ. από το ελαιόλαδο και το βάζουμε σε δυνατή φωτιά. Μόλις ζεσταθεί καλά, σοτάρουμε τον κιμά από τα λουκάνικα μαζί με τον μοσχαρίσιο, ανακατεύοντας μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3-4 λεπτά ακόμα μέχρι να μαλακώσει. Τότε, προσθέτουμε τον πελτέ, την πάπρικα, το καρότο, και 100 ml νερό. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε τη γέμιση να βράσει για 15 λεπτά, μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά της και να στεγνώσει. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει για 10 λεπτά. Προσθέτουμε το 1 αβγό χτυπημένο, τη γραβιέρα και τον μαϊντανό και ανακατεύουμε. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C και στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί στη λαμαρίνα του φούρνου. Απλώνουμε ένα φύλλο κρούστας στον πάγκο της κουζίνας και το λαδώνουμε με ένα πινέλο. Το κόβουμε κατά μήκος σε 6 λωρίδες. Βάζουμε στην άκρη κάθε λωρίδας, στην κοντή πλευρά, μια γεμάτη κουταλιά γέμισης και διπλώνουμε σε τρίγωνα. Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουμε με όλα τα υλικά. Μεταφέρουμε τα τρίγωνα στη λαμαρίνα (όσα χωράνε) και τα αλείφουμε με λίγο χτυπημένο αβγό. Πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε για 40-45 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να ψηθούν όλα. Σερβίρονται ζεστά ή χλιαρά.