facebook-pixel
Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΤρούφες με αμύγδαλο, χουρμάδες και γκότζι μπέρι
Ab logo
  • Τρούφες με αμύγδαλο, χουρμάδες και γκότζι μπέρι
Τρούφες με αμύγδαλο, χουρμάδες και γκότζι μπέρι

Τρούφες με αμύγδαλο, χουρμάδες και γκότζι μπέρι

από AB Food Stories
Μέτρια
31'- 60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά γιαμερίδες

16 μερίδες
  • 150 g αμύγδαλα
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 12 χουρμάδες, χωρίς κουκούτσια
  • 1 κουτ. γλυκού κανέλα σκόνη
  • 40 g κακάο σκόνη
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 συσκευασία AB Authentic Fruit γκότζι μπέρι, αποξηραμένα
  • 150 g αμύγδαλα
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 12 χουρμάδες, χωρίς κουκούτσια
  • 1 κουτ. γλυκού κανέλα σκόνη
  • 40 g κακάο σκόνη
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 συσκευασία AB Authentic Fruit γκότζι μπέρι, αποξηραμένα

Ας μαγειρέψουμε

Αλέθουμε στο μπλέντερ τα αμύγδαλα μέχρι να γίνουν σκόνη. Προσθέτουμε τους χουρμάδες, το λάδι, το κακάο, την κανέλα και το αλάτι, και συνεχίζουμε να αλέθουμε μέχρι να γίνουν μια ομογενοποιημένη πάστα, σαν κολλώδες ζυμάρι. Το μεταφέρουμε σε μπολ, το πλάθουμε σε μπάλα και το βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά. Αλέθουμε τα γκότζι μπέρι στο μπλέντερ και αδειάζουμε τη σκόνη σε ένα πιάτο. Πλάθουμε μπαλίτσες με το μείγμα αμυγδάλου, τις κυλάμε στη σκόνη των γκότζι μπέρι για να καλυφθούν και τις βάζουμε σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα, στο ψυγείο. Τις αφήνουμε εκτός ψυγείου για 10-15 λεπτά πριν τις σερβίρουμε.

Αξιολόγηση

Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Γλυκό
Όλες οι εποχές
Γλυκό