Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΤρούφες με αμύγδαλο, χουρμάδες και γκότζι μπέρι
Ab logo
  • Τρούφες με αμύγδαλο, χουρμάδες και γκότζι μπέρι

Τρούφες με αμύγδαλο, χουρμάδες και γκότζι μπέρι

από AB Food Stories

Δυσκολία

Μέτρια

Χρόνος

31'- 60'

Κόστος

Μεσαίο

Αξιολόγηση

Καμία
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Γλυκό
Τρούφες με αμύγδαλο, χουρμάδες και γκότζι μπέρι

Θα χρειαστώ υλικά για 16 μερίδες

16 μερίδες
  • 150 g αμύγδαλα
  • 12 χουρμάδες, χωρίς κουκούτσια
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 40 g κακάο σκόνη
  • 1 κουτ. γλυκού κανέλα σκόνη
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 συσκευασία AB Authentic Fruit γκότζι μπέρι, αποξηραμένα

Ας μαγειρέψουμε

Αλέθουμε στο μπλέντερ τα αμύγδαλα μέχρι να γίνουν σκόνη. Προσθέτουμε τους χουρμάδες, το λάδι, το κακάο, την κανέλα και το αλάτι, και συνεχίζουμε να αλέθουμε μέχρι να γίνουν μια ομογενοποιημένη πάστα, σαν κολλώδες ζυμάρι. Το μεταφέρουμε σε μπολ, το πλάθουμε σε μπάλα και το βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά. Αλέθουμε τα γκότζι μπέρι στο μπλέντερ και αδειάζουμε τη σκόνη σε ένα πιάτο. Πλάθουμε μπαλίτσες με το μείγμα αμυγδάλου, τις κυλάμε στη σκόνη των γκότζι μπέρι για να καλυφθούν και τις βάζουμε σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα, στο ψυγείο. Τις αφήνουμε εκτός ψυγείου για 10-15 λεπτά πριν τις σερβίρουμε.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Γλυκό
Όλες οι εποχές
Γλυκό
  • Τρούφες με αμύγδαλο, χουρμάδες και γκότζι μπέρι