Τσαουλιά με κοπανάκια κοτόπουλου στην κατσαρόλα
από AB FOODSTORIES
Δυσκολία
ΜέτριαΧρόνος
31'- 60'Κόστος
ΧαμηλόΑξιολόγηση
ΚαμίαΠλούσια σε πρωτεϊνη
Καθημερινές συνταγές,Καλοκαιρινό Γεύμα
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 6 μερίδες
- πιπέρι
- αλάτι
- 3 κλωναράκια δεντρολίβανο (τυλιγμένα σε τούλι)
- 200 ml ζεστό νερό
- 70 ml ελαιόλαδο
- 4 ντομάτες ώριμες, ξεφλουδισμένες και τριμμένες
- 3 σκελίδες σκόρδου, κομμένες φετάκια
- 1 κρεμμύδι, τριμμένο
- 1/2 κιλό φασολάκια τσαουλιά, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση κάθετα
- 6 κοπανάκια κοτόπουλου
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7064467
7136110
7133892
7092021
Για δες 4 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κοπανάκια από όλες τις πλευρές, ανακατεύοντας παράλληλα.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο συνεχίζοντας το σοτάρισμα για 2 λεπτά. Βγάζουμε τα κοπανάκια από την κατσαρόλα, τα αφήνουμε σε μια πιατέλα και προσθέτουμε στην κατσαρόλα την ντομάτα, τα φασολάκια, το δεντρολίβανο, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε και από πάνω ακουμπάμε τα κοπανάκια, ρίχνουμε το ζεστό νερό και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να γίνουν τα φασολάκια και τα κοπανάκια και να μελώσει η σάλτσα.
Αφαιρούμε το ματσάκι δεντρολίβανου και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Διεθνή
Πλούσια σε πρωτεϊνη
Καθημερινές συνταγές,Καλοκαιρινό Γεύμα
Μεσημεριανό
Καλοκαίρι
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7064467
7136110
7133892
7092021
Για δες 4 ακόμη προϊόντα