Τσιπς από λαζανόφυλλα με πάπρικα και ντιπ γιαουρτιού
PT1H4 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/images/ha1/h68/8919968120862.jpg?buildNumber=λίγο αλάτι (Για το ντιπ γιαουρτιού)1 κ.σ. ελαιόλαδο (Για το ντιπ γιαουρτιού)1 κ.γ. μουστάρδα, κατά προτίμηση πικάντικη (Για το ντιπ γιαουρτιού)1 κ.γ. ανάμεικτα πιπέρια, χοντροσπασμένα (Για το ντιπ γιαουρτιού)300 γρ. γιαούρτι αγελαδινό (Για το ντιπ γιαουρτιού)1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη (για το τηγάνισμα)πιπέρι, χοντροτριμμένο (για το τηγάνισμα)1 κ.σ. χοντρό αλάτι (για το τηγάνισμα)άφθονο ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα (Για τα τσιπς)1 κ.γ. ελαιόλαδο, για το βράσιμο των λαζανιών (Για τα τσιπς)λίγο αλάτι, μαγειρικό (Για τα τσιπς)1 πακέτο λαζάνια (κάθε πακέτο περιέχει 15-16 κομμάτια) (Για τα τσιπς)