Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΤσιπς από λαζανόφυλλα με πάπρικα και ντιπ γιαουρτιού
Ab logo
  • Τσιπς από λαζανόφυλλα με πάπρικα και ντιπ γιαουρτιού

Τσιπς από λαζανόφυλλα με πάπρικα και ντιπ γιαουρτιού

από AB FOODSTORIES

Δυσκολία

Μέτρια

Χρόνος

31'- 60'

Κόστος

Χαμηλό

Αξιολόγηση

Καμία
Κλασική
BBQ,Πάρτυ ενηλίκων,Πικ Νικ,Δείπνο για Δυο,Βραδιές με φίλους,Πρωτοχρονιά
Ορεκτικό
Τσιπς από λαζανόφυλλα με πάπρικα και ντιπ γιαουρτιού

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες

4 μερίδες
  • λίγο αλάτι (Για το ντιπ γιαουρτιού)
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο (Για το ντιπ γιαουρτιού)
  • 1 κ.γ. μουστάρδα, κατά προτίμηση πικάντικη (Για το ντιπ γιαουρτιού)
  • 1 κ.γ. ανάμεικτα πιπέρια, χοντροσπασμένα (Για το ντιπ γιαουρτιού)
  • 300 γρ. γιαούρτι αγελαδινό (Για το ντιπ γιαουρτιού)
  • 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη (για το τηγάνισμα)
  • πιπέρι, χοντροτριμμένο (για το τηγάνισμα)
  • 1 κ.σ. χοντρό αλάτι (για το τηγάνισμα)
  • άφθονο ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα (Για τα τσιπς)
  • 1 κ.γ. ελαιόλαδο, για το βράσιμο των λαζανιών (Για τα τσιπς)
  • λίγο αλάτι, μαγειρικό (Για τα τσιπς)
  • 1 πακέτο λαζάνια (κάθε πακέτο περιέχει 15-16 κομμάτια) (Για τα τσιπς)

Βάλε στο καλάθι σου

Απαραίτητα υλικά
  • Αλάτι Πλαστική Φιάλη 400 gr
    400 γρ
    1,15 Ε/ κιλ
    €0,46
    7136110
  • Μουστάρδα Απαλή Σε πλαστική Φιάλη Top Down 480 gr
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7068212
  • Ας μαγειρέψουμε

      - Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε άφθονο αλατισμένο νερό μαζί με τo 1 κ.γ. ελαιόλαδο. Όταν κοχλάσει ρίχνουμε τα λαζάνια ανά 3, τα ανακινούμε με μια ξύλινη κουτάλα, και τα βράζουμε μέχρι να κρατάνε στο δόντι.
    - Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα απλώνουμε σε μονές στρώσεις ανάμεσα σε καθαρές, νοτισμένες πετσέτες, μέχρι να στραγγίσουν και να κρυώσουν εντελώς.
    - Με ένα κοφτερό μαχαίρι (ή με το ροδάκι της πίτσας) κόβουμε χιαστί κάθε λαζάνι φτιάχνοντας από το καθένα 4 τρίγωνα κομμάτια, τα οποία απλώνουμε ξανά σε καθαρές, νοτισμένες πετσέτες.
    - Βάζουμε να κάψει μπόλικο ελαιόλαδο και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά τα λαζανόφυλλα σε δόσεις, για 1-2 λεπτά το πολύ, μέχρι να ροδίσουν απαλά. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και, όσο ακόμα είναι καυτά, τα πασπαλίζουμε με χοντρό αλάτι, χοντροτριμμένο πιπέρι και την πάπρικα.
    - Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τα υλικά του ντιπ γιαουρτιού. Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε.
    - Σερβίρουμε τα λαζανόφυλλα με το ντιπ γιαουρτιού.

    Αξιολόγηση
    Καμία
    Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
    Πες μας πόσο σου άρεσε!
    Διεθνή
    Κλασική
    BBQ,Πάρτυ ενηλίκων,Πικ Νικ,Δείπνο για Δυο,Βραδιές με φίλους,Πρωτοχρονιά
    Άλλο
    Όλες οι εποχές
    Ορεκτικό
    • Τσιπς από λαζανόφυλλα με πάπρικα και ντιπ γιαουρτιού

    Βάλε στο καλάθι σου

    Απαραίτητα υλικά
  • Αλάτι Πλαστική Φιάλη 400 gr
    400 γρ
    1,15 Ε/ κιλ
    €0,46
    7136110
  • Μουστάρδα Απαλή Σε πλαστική Φιάλη Top Down 480 gr
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7068212