Τσιπς από λαζανόφυλλα με πάπρικα και ντιπ γιαουρτιού
από AB FOODSTORIES

Μέτρια
31'- 60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- λίγο αλάτι (Για το ντιπ γιαουρτιού)
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο (Για το ντιπ γιαουρτιού)
- 1 κ.γ. μουστάρδα, κατά προτίμηση πικάντικη (Για το ντιπ γιαουρτιού)
- 1 κ.γ. ανάμεικτα πιπέρια, χοντροσπασμένα (Για το ντιπ γιαουρτιού)
- 300 γρ. γιαούρτι αγελαδινό (Για το ντιπ γιαουρτιού)
- 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη (για το τηγάνισμα)
- πιπέρι, χοντροτριμμένο (για το τηγάνισμα)
- 1 κ.σ. χοντρό αλάτι (για το τηγάνισμα)
- άφθονο ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα (Για τα τσιπς)
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο, για το βράσιμο των λαζανιών (Για τα τσιπς)
- λίγο αλάτι, μαγειρικό (Για τα τσιπς)
- 1 πακέτο λαζάνια (κάθε πακέτο περιέχει 15-16 κομμάτια) (Για τα τσιπς)
- λίγο αλάτι (Για το ντιπ γιαουρτιού)
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο (Για το ντιπ γιαουρτιού)
- 1 κ.γ. μουστάρδα, κατά προτίμηση πικάντικη (Για το ντιπ γιαουρτιού)
- 1 κ.γ. ανάμεικτα πιπέρια, χοντροσπασμένα (Για το ντιπ γιαουρτιού)
- 300 γρ. γιαούρτι αγελαδινό (Για το ντιπ γιαουρτιού)
- 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη (για το τηγάνισμα)
- πιπέρι, χοντροτριμμένο (για το τηγάνισμα)
- 1 κ.σ. χοντρό αλάτι (για το τηγάνισμα)
- άφθονο ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα (Για τα τσιπς)
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο, για το βράσιμο των λαζανιών (Για τα τσιπς)
- λίγο αλάτι, μαγειρικό (Για τα τσιπς)
- 1 πακέτο λαζάνια (κάθε πακέτο περιέχει 15-16 κομμάτια) (Για τα τσιπς)