Τσουμπλέκι Άρτας (Κεφτέδες με κρεμμύδια φούρνου)

Μέτρια
>60'
0/5
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 300 g κιμάς μοσχαρίσιος (Για τους κεφτέδες)
- 200 g κιμάς πρόβειος (Για τους κεφτέδες)
- 150 g ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί (Για τους κεφτέδες)
- 1 μεγάλο αβγό (Για τους κεφτέδες)
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι (Για τους κεφτέδες)
- 2 σκελίδες σκόρδο (Για τους κεφτέδες)
- 1 κουτ. σούπας αποξηραμένος δυόσμος (Για τους κεφτέδες)
- 1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός (Για τους κεφτέδες)
- 1 κουτ. σούπας ξύδι (Για τους κεφτέδες)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για τους κεφτέδες)
- αλάτι (Για τους κεφτέδες)
- 4 μεγάλες τομάτες
- 1,5 κρεμμύδια
- 100 ml ελαιόλαδο
- 20 ml ξίδι
- 1 κουτ. σούπας τοματοπελτές
- 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
- 1 φύλλο δάφνης
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- 300 g κιμάς μοσχαρίσιος (Για τους κεφτέδες)
- 200 g κιμάς πρόβειος (Για τους κεφτέδες)
- 150 g ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί (Για τους κεφτέδες)
- 1 μεγάλο αβγό (Για τους κεφτέδες)
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι (Για τους κεφτέδες)
- 2 σκελίδες σκόρδο (Για τους κεφτέδες)
- 1 κουτ. σούπας αποξηραμένος δυόσμος (Για τους κεφτέδες)
- 1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός (Για τους κεφτέδες)
- 1 κουτ. σούπας ξύδι (Για τους κεφτέδες)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για τους κεφτέδες)
- αλάτι (Για τους κεφτέδες)
- 4 μεγάλες τομάτες
- 1,5 κρεμμύδια
- 100 ml ελαιόλαδο
- 20 ml ξίδι