Γέμιση: Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα 3 τυριά, τα αβγά, το δυόσμο και μπόλικο πιπεράκι και ανακατεύουμε καλά με μια ξύλινη κουτάλα. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά, για να σφίξει λίγο.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Βουτυρώνουμε ελαφρώς 1 μεγάλο ταψί.
Αραιώνουμε το κανταΐφι τραβώντας το απαλά με τα δάχτυλά μου. Η δουλειά πρέπει να γίνει σχολαστικά και το κανταΐφι να αραιώσει καλά για να ψηθεί καλύτερα και για να φτάσει για πολλά κομμάτια. Το χωρίζουμε σε περίπου 30 κομμάτια. Παίρνουμε το καθένα και το απλώνουμε καλά στη μία χούφτα, την οποία έχουμε μισοκλεισμένη και προσθέτουμε 1 κουταλιά σούπας από το μείγμα της γέμισης. Κλείνουμε τη χούφτα για να καλυφθεί η γέμιση από το κανταΐφι. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα υλικά και βάζουμε τα αλμυρά κανταϊφάκια στο ταψί.
Κρέμα: Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά και ρίχνουμε το γάλα εβαπορέ και μπόλικο πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε τα κανταϊφάκια. Τα ψήνουμε για 40 - 45 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν καλά και τα σερβίρουμε ζεστά (όχι καυτά) ή χλιαρά.