Τυρομπαλάκια
από Σιμόνη Καφίρη
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
1'- 30'Κόστος
ΧαμηλόΑξιολόγηση
5 στα 5Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Ορεκτικό
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 400 γρ. διάφορα τριμμένα τυριά
- 2 ασπράδια αβγού
- ελάχιστο αλάτι
- 2 κουταλιές κορν φλάουρ
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7077176
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7146621
7083721
Έχεις ήδη στην κουζίνα
7084958
Για δες 1 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
Χτυπάτε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα με λίγο αλάτι. Τα ανακατεύετε με τα τυριά και το κορν φλάουρ. Πλάθετε το μίγμα σε μικρά μπαλάκια, περίπου στο μέγεθος μικρού καρυδιού και τα βάζετε στο ψυγείο για μερικές ώρες. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σετηγάνι ή φριτέζα και τα τηγανίζετε σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Τα βγάζετε με τρυπητή κουτάλακαι τα αφήνετε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τα σερβίρετε ζεστά.
Αξιολόγηση
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Διεθνή
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Brunch
Όλες οι εποχές
Ορεκτικό
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7077176
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7146621
7083721
Έχεις ήδη στην κουζίνα
7084958
Για δες 1 ακόμη προϊόντα