Ας μαγειρέψουμε
1. Αφήνουμε τη ζύμη κουρού ή σφολιάτας μέσα στην συσκευασία της, εκτός ψυγείου για να ξεπαγώσει σωστά. 2. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC. 3. Σοτάρουμε τα πράσα με το ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν. 4. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά, τα πράσα, τα αβγά, το γάλα και τον άνηθο. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε λίγο αλάτι και πιπέρι. 5. Ανοίγουμε το ένα φύλλο κουρού ή σφολιάτας, το απλώνουμε σε ταψί το οποίο έχουμε λαδώσει και τοποθετούμε όλη τη γέμιση. Σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο και πιέζουμε ελαφρά τις άκρες ώστε να «κλείσουμε» την τυρόπιτα. 6. Αλείφουμε με το ασπράδι, πασπαλίζουμε με σουσάμι και με ένα κοφτερό μαχαιράκι χαράζουμε ελαφρά την τυρόπιτα και ψήνουμε για 50’στους 180οC.