Vegan Custard τάρτα με κουρκουμά και βάση gingerbread
από AB Foodstories

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 10 μερίδες
- 120 g αλεύρι βρόμης (βρόμη αλεσμένη)
- 3/4 φλ. αλεύρι από καρύδια (αλεσμένα καρύδια ή πεκάν)
- 3 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
- 2 κ.σ. αλεσμένος λιναρόσπορος ή σπόροι chia
- 1/2 κ.γ. κανέλα βιολογική GREENBAY
- 1/4 κ.γ. τζίντζερ
- 2 φλ. vegan γάλα ή κρέμα καρύδας BIONA BIO, για μια πιο παχύρρευστη κρέμα
- 1/2 φλ. σιρόπι σφενδάμου
- 2 κ.σ. άμυλο καλαμποκιού
- 1/4 κ.γ. κουρκουμάς βιολογικός GREENBAY
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1/2 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
- φυτική σαντιγί
- σπόροι ροδιού
- 120 g αλεύρι βρόμης (βρόμη αλεσμένη)
- 3/4 φλ. αλεύρι από καρύδια (αλεσμένα καρύδια ή πεκάν)
- 3 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
- 2 κ.σ. αλεσμένος λιναρόσπορος ή σπόροι chia
- 1/2 κ.γ. κανέλα βιολογική GREENBAY
- 1/4 κ.γ. τζίντζερ
- 2 φλ. vegan γάλα ή κρέμα καρύδας BIONA BIO, για μια πιο παχύρρευστη κρέμα
- 1/2 φλ. σιρόπι σφενδάμου
- 2 κ.σ. άμυλο καλαμποκιού
- 1/4 κ.γ. κουρκουμάς βιολογικός GREENBAY
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1/2 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
- φυτική σαντιγί
- σπόροι ροδιού