Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνVegan Custard τάρτα με κουρκουμά και βάση gingerbread
Ab logo
  • Vegan Custard τάρτα με κουρκουμά και βάση gingerbread

Vegan Custard τάρτα με κουρκουμά και βάση gingerbread

από AB Foodstories
Vegan Custard τάρτα με κουρκουμά και βάση gingerbread
Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
10 μερίδες
  • 120 g αλεύρι βρόμης (βρόμη αλεσμένη)
  • 3/4 φλ. αλεύρι από καρύδια (αλεσμένα καρύδια ή πεκάν)
  • 3 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
  • 2 κ.σ. αλεσμένος λιναρόσπορος ή σπόροι chia
  • 1/2 κ.γ. κανέλα βιολογική GREENBAY
  • 1/4 κ.γ. τζίντζερ
  • 2 φλ. vegan γάλα ή κρέμα καρύδας BIONA BIO, για μια πιο παχύρρευστη κρέμα
  • 1/2 φλ. σιρόπι σφενδάμου
  • 2 κ.σ. άμυλο καλαμποκιού
  • 1/4 κ.γ. κουρκουμάς βιολογικός GREENBAY
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1/2 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
  • φυτική σαντιγί
  • σπόροι ροδιού
  • 120 g αλεύρι βρόμης (βρόμη αλεσμένη)
  • 3/4 φλ. αλεύρι από καρύδια (αλεσμένα καρύδια ή πεκάν)
  • 3 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
  • 2 κ.σ. αλεσμένος λιναρόσπορος ή σπόροι chia
  • 1/2 κ.γ. κανέλα βιολογική GREENBAY
  • 1/4 κ.γ. τζίντζερ
  • 2 φλ. vegan γάλα ή κρέμα καρύδας BIONA BIO, για μια πιο παχύρρευστη κρέμα
  • 1/2 φλ. σιρόπι σφενδάμου
  • 2 κ.σ. άμυλο καλαμποκιού
  • 1/4 κ.γ. κουρκουμάς βιολογικός GREENBAY
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1/2 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
  • φυτική σαντιγί
  • σπόροι ροδιού