Ζελέ με μανταρίνια και γλυκό κρασί
από Σιμόνη Καφίρη

Δύσκολη
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 8 μερίδες
- 325 ml Μοσχάτο Λήμνου(λευκό γλυκό κρασί)
- 25 γρ. ζελατίνας σε φύλλα
- 10 μανταρίνια (φλούδες)
- 875 ml χυμό μανταρινιού
- 1,5 φλιτζάνια ζάχαρη
- 1 λεμόνι (χυμός)
- 325 ml Μοσχάτο Λήμνου(λευκό γλυκό κρασί)
- 25 γρ. ζελατίνας σε φύλλα
- 10 μανταρίνια (φλούδες)
- 875 ml χυμό μανταρινιού
- 1,5 φλιτζάνια ζάχαρη
- 1 λεμόνι (χυμός)