Ζελέ με σαγκουίνι και καμπάρι
από Πηγή ΑΒ Μagazine
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
1'- 30'Κόστος
ΜεσαίοΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Καθημερινές συνταγές
Γλυκό
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 125 γρ. Campari
- 500 γρ. φρέσκο χυμό από σανγκουίνι
- 200 γρ. ζάχαρη
- 6 φύλλα ζελατίνας
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7091250
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7062902
7070127
7083478
Ας μαγειρέψουμε
Βράζουμε τη ζάχαρη με το ½ από το χυμό σανγκουίνι και, ενώ είναι ζεστός, ρίχνουμε τα φύλλα ζελατίνας, αφού προηγουμένως τα έχουμε μαλακώσει σε λίγο κρύο νερό. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τον υπόλοιπο χυμό μαζί με το campari. Αδειάζουμε το μίγμα σε ατομικές φόρμες, αφήνουμε στο ψυγείο για αρκετές ώρες έως ότου σταθεροποιηθεί και ξεφορμάρουμε με τη βοήθεια ζεστού νερού.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Διεθνή
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Γλυκό
Φθινόπωρο,Χειμώνας
Γλυκό
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7091250
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7062902
7070127
7083478