facebook-pixel
Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΖελέ με σαγκουίνι και καμπάρι
Ab logo
  • Ζελέ με σαγκουίνι και καμπάρι
Ζελέ με σαγκουίνι και καμπάρι

Ζελέ με σαγκουίνι και καμπάρι

από Πηγή ΑΒ Μagazine
Εύκολη
1'- 30'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά γιαμερίδες

4 μερίδες
  • 125 γρ. Campari
  • 500 γρ. φρέσκο χυμό από σανγκουίνι
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 6 φύλλα ζελατίνας
  • 125 γρ. Campari
  • 500 γρ. φρέσκο χυμό από σανγκουίνι
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 6 φύλλα ζελατίνας

Ας μαγειρέψουμε

Βράζουμε τη ζάχαρη με το ½ από το χυμό σανγκουίνι και, ενώ είναι ζεστός, ρίχνουμε τα φύλλα ζελατίνας, αφού προηγουμένως τα έχουμε μαλακώσει σε λίγο κρύο νερό. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τον υπόλοιπο χυμό μαζί με το campari. Αδειάζουμε το μίγμα σε ατομικές φόρμες, αφήνουμε στο ψυγείο για αρκετές ώρες έως ότου σταθεροποιηθεί και ξεφορμάρουμε με τη βοήθεια ζεστού νερού.

Αξιολόγηση

Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Διεθνή
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Γλυκό
Φθινόπωρο,Χειμώνας
Γλυκό

Βάλε στο καλάθι υλικά για 4 μερίδες

  • Ζάχαρη Λευκή Κρυσταλλική 1kg
    1 κιλ
    0,98 €/ κιλ
    €0,98
    7473026
  • Απεριτίφ Campari Bitter 700ml
    700 ml
    33,36 €/ λιτ
    €23,35
    7091250
  • Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7062902
  • Φύλλα Ζελατίνης 20g
    20 γρ
    93,5 €/ κιλ
    €1,87
    7083478