Ας μαγειρέψουμε
Ετοιμάζουμε το ζελέ. Λιώνουμε τα 3 φύλλα ζελατίνας σε λίγο ζεστό χυμό σταφυλιού αφού προηγουμένως τα έχουμε μαλακώσει σε κρύο νερό. Προσθέτουμε τον υπόλοιπο χυμό και αφήνουμε στο ψυγείο έως ότου αρχίσει να πήζει (όχι να σφίξει). Ρίχνουμε τις σταφίδες, ανακατεύουμε και αδειάζουμε το ζελέ σε μία φόρμα γεμίζοντας την.Αφήνουμε στο ψυγείο για να πήξει καλά. Λιώνουμε τα 2 φύλλα ζελατίνης μέσα σε λίγο ζεστό γάλα, αφού προηγουμένως τα έχουμε μαλακώσει σε κρύο νερό. Αδειάζουμε το υπόλοιπο γάλα και ανακατεύουμε με το cottage cheese. Με το μίγμα αυτό καλύπτουμε το ζελέ σταφύλι. Το διατηρούμε στο ψυγείο και όταν παγώσει, ξεφορμάρουμε με τη βοήθεια ζεστού νερού.