Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΣΠΑΓΓΕΤΙ ΧΡΥΣΗ ΣΕΙΡΑ MISKO ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΑ
Ab logo
  • ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΧΡΥΣΗ ΣΕΙΡΑ MISKO ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΑ

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΧΡΥΣΗ ΣΕΙΡΑ MISKO ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΑ

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΧΡΥΣΗ ΣΕΙΡΑ MISKO ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΑ

Δυσκολία

Μέτρια

Χρόνος

1'- 30'

Κόστος

Χαμηλό

Αξιολόγηση

Καμία
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Κυρίως πιάτο
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΧΡΥΣΗ ΣΕΙΡΑ MISKO ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΑ

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες

4 μερίδες
  • 500 g Σπαγγέτι Χρυσή Σειρά MISKO
  • 300 g μοσχαρίσια ελιά ή κιλότο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
  • 2 κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες
  • 500 g τριμμένες ντομάτες
  • 500 ml νερό
  • 1 ξερός βασιλικός
  • 100 g κεφαλογραβιέρα τριμμένη

Ας μαγειρέψουμε

Κόβουμε το κρέας σε μικρότερα κομμάτια. Το σοτάρουμε σε ελαιόλαδο για 3-4 λεπτά και το αλατοπιπερώνουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα κολοκυθάκια. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5 λεπτά ακόμη. Προσθέτουμε τις ντομάτες, το νερό και τον ξερό βασιλικό. Μαγειρεύουμε σε μέτρια ένταση για 1 ώρα. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Χρυσή Σειρά MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα σερβίρουμε ζεστά, με τη σάλτσα και την κεφαλογραβιέρα.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Μεσογειακή
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Κυρίως πιάτο
  • ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΧΡΥΣΗ ΣΕΙΡΑ MISKO ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΑ