• Βρείτε το ΑΒ σας

ΠΡΟΣΦΕΡΩ

Στόχος μας, καθαρότερες θάλασσες και ακτές για όλους.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος και η Procter & Gamble ενώνουμε τις δυνάμεις μας στην προσπάθεια για καθαρότερες ελληνικές θάλασσες και ακτές.

Ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια με 13 δράσεις καθαρισμού ακτών και 6 εκπαιδευτικές δράσεις παιδιών σε σχολεία και κέντρα ειδικής αγωγής το διάστημα Μάιος- Ιούνιος 2018, υποστηρίζοντας το πρόγραμμα «Φρόντισε τον τόπο σου. Κάνε έναν καθαρισμό παραλίας!» της περιβαλλοντικής οργάνωσης iSea. Μέχρι σήμερα έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 1500 κιλά απορριμμάτων, ενώ έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από 200 παιδιά σε θέματα προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Οι δράσεις καθαρισμού ολοκληρώνονται τον Οκτώβριο, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
 

  • 3 Οκτωβρίου, Κυανή Ακτή, Πρέβεζα
  • 5 Οκτωβρίου, Παραλία Βασιλικής, Λευκάδα
  • 21 Οκτωβρίου, Παραλία Εδέμ, Παλαιό Φάληρο Αττικής
     

Αν επιθυμείτε να συμμετέχετε εθελοντικά στις δράσεις καθαρισμού ακτών, δηλώστε το ενδιαφέρον σας στην https://ethelon.typeform.com/to/TYrAGG.
 

Τη σχολική χρονιά 2018-2019 θα υλοποιηθούν 10 εκπαιδευτικές δράσεις παιδιών σε σχολεία και κέντρα ειδικής αγωγής, με θέμα την προστασία του περιβάλλοντος, στα πλαίσια του προγράμματος «Φρόντισε τον τόπο σου. Κάνε έναν καθαρισμό παραλίας!» της περιβαλλοντικής οργάνωσης iSea.
 

Πώς συμβάλλετε

1) Κάθε αγορά προϊόντων P&G που συμμετέχουν στην ενέργεια αντιστοιχεί σε δωρεά 0,02€ για την κάλυψη των δράσεων του προγράμματος Προσφέρω που πραγματοποιεί η περιβαλλοντική iSea.

2) Αν επιθυμείτε να συμμετέχετε εθελοντικά στις δράσεις καθαρισμού ακτών, μάθετε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://ethelon.typeform.com/to/TYrAGG

Λίγα λόγια για την iSea

Η iSea είναι μια Περιβαλλοντική Οργάνωση, που ιδρύθηκε το 2016 στην Θεσσαλονίκη.

Κύριος στόχος της είναι η προστασία των υδάτινων οικοσυστημάτων της Ελλάδας και της χλωρίδας και πανίδας που διαβιούν σε αυτά μέσα από την έρευνα, την ευαισθητοποίηση και τη προώθηση πολιτικών προστασίας.

Μάθετε περισσότερα: https://isea.com.gr/ 

Προσθήκη στη λίστα αγορών
Φαίνεται ότι δεν έχετε ακόμη κάποια λίστα αγορών. Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να δημιουργήσετε μια νέα λίστα.
Το συγκεκριμένο προϊόν περιλαμβάνεται ήδη σε αυτή τη λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα