• Βρείτε το ΑΒ σας
  • ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
    GR
    • EN

ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΕΣ

Στόχος μας, καθαρότερες θάλασσες και ακτές για όλους.

Οραματιζόμαστε ένα αύριο με καθαρότερες θάλασσες και ακτές για όλους μας. Σε αυτή την προσπάθεια, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Procter & Gamble.

 
Μέσω του προγράμματος «Φρόντισε τον τόπο σου, Κάνε έναν καθαρισμό παραλίας!» της περιβαλλοντικής οργάνωσης iSea, έχουμε ήδη ολοκληρώσει 58 δράσεις καθαρισμού ακτών και 16 εκπαιδευτικές δράσεις παιδιών σε σχολεία και κέντρα ειδικής αγωγής. Μέχρι σήμερα, έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 6.000 κιλά απορριμμάτων, ενώ έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από 200 παιδιά σε θέματα προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος.
 

Το πρόγραμμα συνεχίζεται και τον χειμώνα με 20 επιπλέον εκπαιδευτικές δράσεις σε παιδιά. Με κάθε αγορά επιλεγμένων* προϊόντων P&G όλο τον χρόνο, υποστηρίζουμε τις δράσεις της iSea για καθαρότερες ελληνικές θάλασσες και ακτές.

Μπορείτε να συμβάλλετε και εσείς. Με ποιον τρόπο;

1) Κάθε αγορά επιλεγμένων προϊόντων P&G* που συμμετέχουν στην ενέργεια αντιστοιχεί σε δωρεά 0,01€ για την κάλυψη των δράσεων του προγράμματος Προσφέρω που πραγματοποιεί η περιβαλλοντική iSea. 

2) Αν επιθυμείτε να συμμετέχετε εθελοντικά στις δράσεις καθαρισμού ακτών, μάθετε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://isea.com.gr/

*Στη δράση συμμετέχουν όλο τον χρόνο, μέχρι τη συμπλήρωση του απαιτούμενου ποσού για τον καθαρισμό 40 παραλιών και 20 εκπαιδευτικών δράσεων, τα παρακάτω προϊόντα: Ariel PODs 3σε1 κάψουλες πλυντηρίου ρούχων, Fairy Pure&Clean 400ml & 654ml, Fairy Platinum κάψουλες πλυντηρίου πιάτων 16τεμ, Pampers pants πάνες, Swiffer ανταλλακτικά πανάκια, Viakal Spray Fresh 750ml, Always Platinum σερβιέτες, OralB ηλεκτροκίνητες οδοντόβουρτσες, Gillette ξυριστικές μηχανές, Venus ξυριστικές μηχανές, H&S beach bottle σαμπουάν. 

Λίγα λόγια για την iSea

Η iSea είναι μια Περιβαλλοντική Οργάνωση, που ιδρύθηκε το 2016 στην Θεσσαλονίκη.

Κύριος στόχος της είναι η προστασία των υδάτινων οικοσυστημάτων της Ελλάδας και της χλωρίδας και πανίδας που διαβιούν σε αυτά μέσα από την έρευνα, την ευαισθητοποίηση και τη προώθηση πολιτικών προστασίας.

Μάθετε περισσότερα: https://isea.com.gr/ 

Προσθήκη στη λίστα αγορών
Φαίνεται ότι δεν έχετε ακόμη κάποια λίστα αγορών. Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να δημιουργήσετε μια νέα λίστα.
Το συγκεκριμένο προϊόν περιλαμβάνεται ήδη σε αυτή τη λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα